Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Sunday, March 10, 2013

1 hari 8 Recruit Tupperware Member !! - Pecah Rekod Malaysia

salam

nak diceritakan pada 8 haribulan.. saya terpaksa mengambil cuti untuk menunaikan 7 temujanji.. dan pecah rekod dalam 1 hari saya berjaya merecruit semua client saya yang saya jumpa.. mungkin rezeki,
dan alhamdulillah.. saya dah beli 10 set kit beg untuk diberikan pada mereka.. pada hari jumaat itu.. kereta yang macam sardin dah jadi clear dengan barang - barang yang diorder..
bermula apabila sebelum sembahyang jumaat jam 11 pagi.. saya berjumpa dengan client atau prospek 1 iaitu Cik linda.. dari dewan bahasa..
dia ini merupakan ahli tupperware tegar tetapi TAK PERNAH DAPAT CEK komisen.. bile saya tanya.. dia jawab.. dia beli dari UPLINE dalam sekali beli REM 1000 dan.. bile di cek.. account dia dah DROP dan harus daftar balik terus bawah saya dan saya akan buktikan pembelian nya bulan ini hampir RM 3000 dengan saya akan membuahkan hasil,...

inilah dia cik Linda


kemudian selepas solat jumaat kat area DBP.. saya meluncur ke kementerian kemajuan luar bandar dan wilayah.. bertemua azni.. yang lama buat temujanji.. akhirnya bertemu.. sangat baik orangnyer dan dia beli naik RM1000 juga sama dengan linda tadi... alhamdulillah.. azni terus jadi ahli.. gambar azli sebab excited dangat tertutup plak matanya..




sebelum meluncur ke dengkil jumpa kak azian.. sempat bertemu dengan fezah.. yang saya kenal menerusi facebook yang memang kepingin dengan modular mate yang pink..
dan bile jumpa.. saya pun usha.. dia dah jadi ahli.. dan seperti biasa.. ahli nya hanya minta upline hantar barang dan tak pernah ada komisen walau sesen.. dan dia pun dah DROP.. dan apa lagi.. terus sign member.. alhamdulillah.. syukur.. ohh ya fezah ini bertugas di kementerian pelajaran.. memang meletopp.. siap dapat ole ole kalender lagik.. best


gambar bawah ini memang best.. siap dijamunya saya dan hyqal (juru gambar).. air dan buah... sampai licin kami kerjekan..
kak azian nie sanggup dok jemput kami yang tersesat,.
dan kak azian nie dia menjadi silent reader blog saya.. dan kerap ke stokis asyik tak ada stok dan memang tak pernah dapat.. yang sedihnya dia baru jadi ahli dan dia masih aktif.. tapi sebab semangatnya kak azian nak join TEAM power.. dia join atas nama suaminya.. alhamdulillah.. semangat betul kak azian nie yang bakal menguasai daerah Dengkil..
saya menceritakan perihal komisen dan spend 1 jam kat umah akak.. dan jam 6 beredah dan sempat dapat ahli.. kakak nya yang bernama zarina sebagai ahli jugak.. kiranya kak azian dah ada seorang downline.. pantas betull..






kemudian.. kami sempat lah singgah ke rumah amirul .. untuk hantar barang.. tak sangka dia masak lah bagai.. makan lagi.. mirul bertugas di niosh.. dan duduk bujang dengan seorang house mate.. dan dia nie teringin sangat nak Item but 4 free 4.. dan pwp yang kecik.. saya berikan lah koleksi peribadi saya.. dan alhamdulillah.. dia terus jadi ahli... memang best kan.. ke kajang utama..



 sebelum ke cheras berjumpa dengan kak nor kueh tart.. saya sempat call naqiah untuk jumpa dia di MFI di bangi.. dan sayangnya naqiah plak kat KL.. jadi saya tinggalkan friedge botol buy 4 yang hijau.. free yang pink kat pondok pak guard.. dan alhamdulillah.. naqiah memang setuju jadi ahli..


kemudian yang last sekali saya bertemu kak nor di flat sri melaka dah jam 10 malam.. sempat plak merecruit anak sedara kak nor yang begitu aktif atirah.. dia berumur 20 tahun dan ramai kenalan.. cara bercakap macam pendebat.. pastinya hebat..

sedap plak mereka pelawa makan kenduri keluarga atirah yang ada kenduri.. dasyat kan..





kesimpulannyer.. jika anda yang masih tercari cari siapakah UPLINE anda dan masih tak dapat dapat komisen hasil pembelian beribu ringgit atas barangan tupperware.. jangan lupa sertai TEAM power.. insyallah.. hak anda kami pertahankan dan kami buktikan..





No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang