Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Friday, February 1, 2013

Tupperware Malaysia : Demo Water Filter di You Tube

Salam..
apa khabar penggemar dan pelawat blog saya.. terima kaseh bebanyak diatas anda yang sudi baca kisah saya dalam business ini.. Tak lah syok sendiri je saya menulis..
ada jugak yang sudi baca..

ohh ya.. setelah 2 tahun Nano Water Filter dikeluarkan dan di launching..
baru kita saya berasa yakin nak membeli nano water filter..
saya dah ada beli satu water FILTER CAP (xxx)/.. saya beli RM500 je.. harga asal RM2500
punyalah murah.. tapi bile nak pasang mkk aiii
besar giler penapisnya..
jadi.. rasa susah plak nak ganti sampai 6 caterage.. pastu tak ada space nak letak
sebab dapor saya kecik je,.
jadi kesahnya terpaksalah saya bertangguh dulu dan minum air paip..
bile minum air paip yang dimasak.. tekak jadi sakit dan rasa tak sihat
bile g jumpa doktor.. doktor kata dari punca makanan atau minuman..
terus saya kumpul duit dan terus beli,
alhamdulillah.. tak ada lagi spend hampir 10 ringgit sehari nak beli air mineral 1 botol besar..
kini lebih economic dan jimat dengan Nano nature water filter
air pun sedap dan saya semakin sihat..




bentuknya sangat comel dan sangat efektive..

meh tengok demo saya di you tube
ada 3 siri..

bahagian 1 : baca dulu,..


bahagian 2 : buka dan selongkar



bahagian 3 : berjaya

untuk mereka yang masih tak ada water filter.. saranan saya.. jom dapatkan air bersih yang berkualiti..

Water Filter memang banyak sangat jenama nyer.. tapi paling best yang saya penah pakai adalah.. dari Tupperware.. mula mula memang rasa macam tak yakin sebab bentuk yang kecik dan rasa dalam hati.. betul ker nie.. macam tak leh tapis.. tapi bile dah minum airnyer.. memang rasa lain dan semakin sihat badan saya.. sebab water filter ini mengandungi nutrien yang ditambah dari air yang ditapis..
kalau air tu tak diletak nutrien.. maka air tu jadi air suling yang kosong.. bahaya air kosong.. macam air batry plak saya minum nanti..
 jadi.. saya beli jugak Water filter ini setelah SETAHUN saya servey dan kumpul keyakinan..
dasyat tak?.. memang berbaloi sangat..

ini artikel saya ambil dari blog  tupperware yang lain.. mohon izin yer untuk share

11 sebab kenapa perlu Pilih 
Nano Filter Tupperware;

1- Teknologi nano-Ceram yang DIPATENKAN berkesan untuk menyingkirkan sehingga 99.99% virus dan 99.9999% bakteria.

2- Penapis Blok Karbon teraktif yang berketumpatan tinggi dalam menyingkirkan 158 bahan tercemar dalam air.

3- Sistem penapis air yang mencatatkan kadar aliran tertinggi di pasaran.

4- Mineral dalam air dikekalkan.

5- Air yang diperkayakan dengan 19 jenis mineral dan dialkali untuk kesihatan yang optimum.

6- Dengan nilai hanya RM0.11 setiap liter (serendah RM559.50 for 5000L), anda dapat memastikan air yang bersih dan padat dengan mineral untuk keluarga.

7- Tidak perlukan elektrik.

8- Bentuk penapisan yg kompak dan sempurna

9- Maintenance-free. Tanpa pembersihan berkala.

10- komponen penapis telah diuji dan disahkan oleh NSF dan WQA.

11- Boleh dibawa kemana-mana termasuk nak pergi cuti-cuti Malaysia 



No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang