Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, February 27, 2013

Koleksi Tupperware paling saya sayang !!

salam..
tengah pagi ini.. jenuh jugak saya nak menyiapkan kerja opis.. begini lah kisah nyer
nak cari rezeki..
alhamdulillah..
bulan Februari telah menjadikan TARGET saya nak dapat 80k tercapai..
alhamdulillah..
dan recruit bulan ini dah mencapai ke 80 orang pun dah..
Terima kasih anda semua kerana percaya akan TEAM POWER..

saya nak tunjuk satu koleksi yang cukup saya sayang..
hasil pemberian Kakak kesayangan saya Kak lia yang mana pemilik stokis di Aman Suria Damansara..
memang dia baik sangat dan sangat membantu saya dengan motivasinya..
dia telah hadiahkan satu yang anggap sangat berguna bile saya nak masak ikut buku..
maklumlah.. baru nak belajar masak..
inilah dia



dan warna pun sangat menarik.. saya simpan kat OPIS.. sebab bile saya agak agak stress.. saya keluarga koleksi ini..

anda pulak bagaimana..

????

ohhh ya.. saya nak bercerita sikit tentang Nano water filter.. memang bagus..



New Package Nano Nature Water Filtration System (NNWFS)
Retail RM2590
Now!! RM1950

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Memiliki NNWFS

1. Komponen penapis dan prestasi diuji dan disahkan oleh badan antarabangsa WQA & NSF
(http://www.nsf.org/Certified/DWTU/)

2. Teknologi Nano Ceram berpaten tinggi bole menyingkirkan sehingga 99.9999% bakteria dan 99.99% Virus.

3. Penapis blok berkarbon menyingkir 158 bahan tercemar

4. Antara penapis air yang mempunyai kadar aliran yang tinggi

5. Mempunyai panel indikator untuk memberitahu pengguna jangka hayat penapis bagi keperluan penyelenggaraan.

6. Tidak menggunakan elektik.

7. Tidak perlu dibersihkan@penyelenggaraan berkala

8. Rekabentuk yang kompak, kecik dan menjimatkan ruang.

9. Air diperkaya dengan 19 mineral tambahan dan beralkali untuk memberi manfaat kepada kesihatan yang maksimum

10. Nilai hebat. Hanya RM0.11** bg setiap liter air bg memastikan seisi keluarga mendapat air yang bersih, selamat, beralkali dan padat dengan mineral


jom tengok you tube saya ini yer..

anda berminat ?
boleh hubungi saya
012-3993947 Syamputra Razali


ini statistic blog saya.. ramai yang masuk dengan taip kat google : tupperware malaysia

tupperware malaysia
17










logo tupperware
7








tupperware
7








katalog tupperware januari 2013
5








tupperware malaysia catalogue 2013
5








tupperware bonus bulan maret 2013
4








buat duit melalui tupperware
3








cara buka stokis tupperware
3








katalog tupperware malaysia
3








tupperware catalog

1 comment:

::Umiliya6677:: said...

salam syam umi pun ada simpan koleksi ini comel sgt2 kan kan

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang