Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, February 20, 2013

HOT Item : Lolli Plates Tupperware

salam
PERCAYA atau tidak.. saya dah abiskan hampir 9 ribu untuk membeli 250 set plate yang mana.. saya ramalkan ia meletop.. dan sah.. memang meletop pun..
memang tak sangka.. lolli plates ini diluar jangka.. saya sangka ia macam hot biasa.. tapi 2 jam sahaja di stokis terus abis... OMG kan..




jadi saya rasa tak perlu nak promote lebih lebih sebab plates ini sangat dasyat kegunaannyer
paling best boleh masuk MICROWAVE..
di Tupperware malaysia online ini.. saya nak jual dengan harag yang paling diluar jangka juga.. dasyat sampai menjunam ke dalam keras tanah..
harus anda semua rebut
seorang hanya boleh beli MAXIMUM amek 10 set sahaja seorang.. orang lain pun nak kan?..

jadi boleh call saya di talian
012- 399 39 47
SYAMPUTRA RAZALI















No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang