Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, February 6, 2013

GONG XI FA CAI Tupperware Promotion : Modular Crisper E leaflet

salam semua..




inilah poster suspen saya kan...
sebelum tu
terima kasih sebab sudi click dan terus masuk ke laman blog saya..
saya perkenalkan diri.. nama saya Syamputra Razali
skima plak kan..

oklah..
pendek cerita..
pada 13 Februari ini.. marilah kita serbu stokis mana mana seluruh negara sebab masa tu ada promosi hebat

GONG XI FA CAI Tupperware Promotion : Modular Crisper E leaflet

dengan setiap pembelian RM130 dalam satu resit.. anda akan layak membeli  Modular Crisper dengan hanya RM13

memang pecah rekod.. punya lah hebat tahun baru cina.. diorang macam bagi ampaw.. mungkin nak grandkan tahun baru diorang nie la..

apa pun kena rebut peluang keemasan ini.. macam mana u olz beli mistery gift.. saya macam nak gile membelinya.. last last dapat jugak 32 set misteri gift tu.. nak jual sayang.. barang dalamnyer chantek chantek..

oklah..

inilah poster yang sebenar..




pertama kali saya dapat email ini.. saya rasa macam tak percaya.. dari haraga RM78.80.. terus jatuh diskaun RM13 sahaja.. memang berbaloi sangat kalau beli..

jadi nantikan yer.. 13 Februari 2013 dengan RM13 sahaja item ini.. rebut kestokis berdekatan..
yang tak ada keahlian lagi.. tak leh rebut.. kena daftar ahli dulu.. 

minggu saya bagi special gift siapa jadi ahli dengan TEAM POWER yer..
jadi AYUH..,
TEAM POWER dan anda yang diluar..
jom beli.. RM13 sahaja.. memang giler harga ini..
jangan lupa untuk anda yang masih tak jadi ahli..
peluang terbuka lagi.. hubungi saya
012-399 39 47 Syamputra Razali
What app pun boleh.. 24 jam tanpa henti menjawab panggilan talifon...

2 comments:

wannur said...

wahhhhhh!! wajib beli nanti

Tupperware Online Malaysia said...

wannur.. harus berebut kan.. awal pagi taw dah tunggu depan stokis

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang