Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Friday, January 18, 2013

Shinning STAR Director : Bakal Menguasai Terengganu

Salam..
alhamdulillah.. semua negeri sekarang ini.. TEAM Power dah ada cawangan.. di kelantan dengan M'clong dan Kak lah yang hebat memecahkan rekod.. di Melaka dengan Norhayati yang bersemangat.. di Kedah dengan Rozi zainal yang low profile tapi meletops.. dan johor dengan Hyqal.. anak muda 21 tahun yang menjadi lelaki paling muda jadi director.. dan sabah serawak dengan wan kamarina dan khairunnisa dan Hainie zackry..

yang ini adalah seorang director yang mana dibawah bimbangan Tupperware Aidil Putra yang meletop dengan program DIQ yang berajay mendapat sales 21 ribu. memang pecah rekod TEAM POWER director paling hebat dengan program diq.. dan bulan pertama sahaja Thabrani atau Abdul Salam dah melonjak dengan beberapa hari sahaja..
Ternyata.. LELAKI pun mampu menyamai dengan kehebatan kaum hawa yang sememangnya mempunya peluang yang nampak mudah.. tapi sebenarnyer sama sahaja.. lelaki ke pompuan. kepercayaan Pelanggan bukan tertangluk pada jantina.. tapi kejujuran dan komitmen..

orang akan tertarik kat kita sebab usaha dan daya kreativiti serta ke aktifan kita..
jadi. Thabrani ini dah memulakan satu lagi step untuk berjaya dan serius dalam Tupperware dengan membina BLOG..
mari kita EXPLORE blog salam yang penuh dengan info..
boleh click -->  http://tupperwareganukite.blogspot.com/

sebelum ini .. salam pernah saya jumpa sekali dan ternyata berbual dengan salam.. nampak salam seorang yang MATANG dan tersusun kerjanya.. dan pemerhatian saya.. salam seorang yang mudah berunding dan mempunyai diplomasi yang tinggi.. kebijakkan memujuk dan mempengaruhi adalah kepakaran salam..

dan bulan februari ini pastinya salam akan lebih membangun kerana mempunya seorang SURI rumah tangga yang pastinya akan membantu beliau.. JOM berikan tepukan untuk SALAM...

ohh ya.. kalau tengok salam ini.. dengan perwatakan yang ala ala UStaz gituew.. pasti buat kita rasa tenang kan.. dengan sebentuk janggut terletak.. sesungguhnya.. usaha salam untuk menguasi negeri penyu Terengganu pasti akan lebih menyerlah dengan kemunculan BLOGnyer..

ini poster yang separuh bulan.. sebenarnyer 21000.. dasyat kan..

untuk anda yang berada di terengganu atau dimana sahaja.. yang berminat untuk mendaftar ahli.. JOM hubungi Thabrani di Facebook salam

http://www.facebook.com/thabrani.hijazi




No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang