Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, January 9, 2013

Rezeki jumpa bakal Director di STOKIS

salam semua pengunjung blog saya yang masih sudi menbaca ceceain (bebelan) yang seakan mengarut
tapi inilah diari seorang peniaga Tupperware.. dengan tupperware saya cari makan dan alhamdulillah hidup telah berubah kepada lebih baik..
kesahnya nak dapat rezeki..

Tadi sempat pergi stokis dan amek hadiah challenge untuk eco botol dan snowflakes.. alhamdulillah saya dapat hadiah hamper bernialai RM800 (tapi dalamnyer macam biasa jer).. apa pun.. lebih istimewa ada seorang kakak nie dok pinjam ID kawan nya untuk beli tupperware dan kata dia.. dia suke bila guna ID kawannya dan boleh dapat 25% dan LEVEL.. dan bila saya cakap.. "akak nak tak komisen setiap bulan kalau beli barang macam ini.. banyak tuuu RM2000++" -- dia pun jawab.. "ada dapat komisen ker?" memang tak menjawab soalan.. tapi what ever lah dan akhirnya.. dia beli barang atas nama dia sendiri dan ON the SPot dia jadi ahli.. memang satu suasana yang sangat best tadi.. tak pasal pasal saya dapat recruit Kak Kamisah yang dok di KEM kementah. haruss jadi jajahan baru !!.. ayuhh ...

nampaknya.. masih ramai lagi sebenarnya orang masih guna ID kawan untuk beli..
dan kebanyakkan mereka kata  " malas nak jadi ahli.. sebab tak nak meniaga dan nak beli sendiri" memang ada betulnya buat apa nak jadi ahli sebab bukan nak niaga.. tapi perlu ingat juga.. kadang - kadang ramai jugak kawan - kawan yang nak beli dan kita boleh try kumpul order untuk dapat level..

paling best.. mana tahu kita dapat downline yang komited dan nak buat bisness.. tak ker kita yang untung nanti.. jadi memang berbaloi kalau jadi ahli atas nama sendiri.

untuk anda yang berkira - kira nak jadi ahli
JOm hubungi saya 012 - 399 39 47 Syamputra Razali







2 comments:

Azlina bt. Azis said...

wah bestnyer bila berada dibawah awak kan herrmmmm

Tupperware Online Malaysia said...

azlina.. join lah kami.. ada masa lagi.. jom..
012-3993947 kita bincang

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang