Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Thursday, January 17, 2013

Jom Layari Blog Teman Seperjuangan Tupperware Terhebat di Pasaran

salam..
malam ini sebelum tidur.. saya nak promote kawan saya punya blog dan saya akan iklan kan blog beliau kat ruangan tepi itu macam mana saya iknlan blog encik uban..
pada anda yang nak tukar iklan.. jom berbuat demikian.. beritahu saya.. dan saya masukkan.. nak gambar sekeping je.. terus saya iklankan.. inilah berkat bekerjasama..



berkisar tentang teman saya ini.. nama dia Khairani.. panggil mesra ani.. dan dikenali di FB dengan Tupperware Comel Lote.. memang orangnyer comel slim melim gituew.. comel lote ini adalah sinonim dengan rani yang berasal dari kelantan.. dan dibesarkan disarawak.. memang boleh cakap sarawak dengan hebat jugak.. dan kini bertugas sebagai pendidik.. a.k.a pendidik di sekolah di shah alam.. cikgu taw.. memang meletopss..

saya ingat lagi.. sewaktu berkenalan dengan rani.. masa tu saya terbabas tido.. dan rani menelifon dan kata nak join tupperware.. maklumla.. baru bangun tido.. mamai.. saya pun macam buat buat segar.. tapi mata tertutup.. saya kata.. meh saya daftarkan.. nak nama, alamat dan telifon.. masa tu downline saya  masih beberapa rang je.. tak sampai seratus.. dan masa tu saya ada 5 director yang semuanya dah drop satu persatu.. dan hadir rani buat saya kembali bernyawa.. ranilah yang menyuntik semangat untuk saya terus berusaha.. dan saya pun jumpa dengan rani di tempat suami rani bekerja.. bagus kan..
lantas rani terus menyukir senyuman.. masa tu saya terbayang dah.. rani ini bakal menjadi someone dalam tupperware.. dan insyallah.. rani semakin mengorak langkah..

jom sambung bacadengan click seterusnya...--->




keperibadian rani ini sangat penyabar dan sangat POSITIF.. dia nampak lembut.. tapi hatinya sukar digugat.. sangat sistematik dalam buat kerja dan sangat supportive.. saya memang bangga membawa rani kembali bersama - sama saya ke dunia tupperware dan kini.. kami berdua telah berjaya menubuhkan team power dengan hampir 20 orang director dalam team kami dan 900 orang downline..

semoga tupperware comel lote menjadi contoh kecekalan dengan berbekalkan kemahiran naik motor pergi asembly dan stokis.. beliau juga mampu berjaya dan mengubah hidup menjadi lebih sempurna..

jom lawat blog rani..

http://tupperwaremalaysiaku.blogspot.com/
atau pun facebook nyer..

http://www.facebook.com/tupperware.comellote


 rani berjaya mendapat printer dengan recruit terbanyak 


 tersenarai sebagai Trip ke hanoi.. achiever yang hebat..

bergaya kan dengan beg nyer...

baju vietnam gituew

bersahaja gituew personalitinyer

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang