Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Friday, January 11, 2013

Hari Jumaat yang bermakna

salam semua.
kesahnya hari ini saya pulun kerje iaitu menghadiri kuliah dan berjumpa budak budak HND 4A yang cukup patuh dengan cikgunya
memang sayang mereka sebab baik baik belaka..
dan mereka bantu saya buat module untuk subject Quality Assurance
terbaikkkk

dan bile petang.. saya ala ala punch out dan ke kenangan mall.. untuk beli baju dan ala ala tempah kad untuk Tupperware la.. dah 2 tahun berkecimpung dalam tupperware.. tapi sekeping kad pun tak buat.. OMG tak?
so.. saya pun servey lah kedai yang buat siap dengan banting lagi..
jadi malam ini nak pulun buat semua tu la..
dan sesambil tu terjumpa kedai yang jual baju ala ala besarrrr
hari saya beli 6 helai terus semuanyer.. memang chantek

bile dah penat.. sempat lah ke SKY Line Post kat sana.. post lah kit beg dan barang yang di order.. nanti lambat sehari.. mengamuk customer..
tu lah dia..
bile dah merayau.. rasa lah ala ala dahaga.. terus saya beli ais blended.. bile dia bagitahu secawan RM 8.50.. OMG.. mahalnyer.. tapi bile tengok wallet.. ada duit la.. lupa plak yang saya dah agak selesa dan mampu nak beli air yang sedap macam tu.. heheheh ye lah.. dulu kan buget buget nak beli ais blended.. skrg dah boleh beli
alhamdulillah.. ada sikit kemajuan.. sebab saya nak makan dan minum apa pun.. BOLEH !!!



kesahnyer.. bile dah balun 1 cawan saiz besarr ais blended.. saya rasa ngantok dan tido kat meja tu jugak..
tetibe je dalam 15 minit siap berdengkur.. sambil hyqal pun dok godeh tab dia.. ada plak orang tepuk bahu.. kata "apa khabar syam"..
saya ingat hyqal.. rupanya.. HAILMI.. member masa kat UPM dulu..
memang seronok jumpa dia sebab dia nampak matang dan sangat freindly
berbual dengan dia.. rupanya dia nie Pensyarah Pertanian di UNISZA.. memang meletop
tapi dia kata nak niaga online..
dasyattt tu..
yang paling best.. dia ada blog yang betul betul tengah sensasi sekarang..
/http://www.suarapemikir.com/
bile tengah rank blog dia nie dah dapat 2000.. memang menakjubkan.. dan memang dia menuju untuk bikin duit melalui blog..
saya pun tertanya.. " kenapa saya tak macam tu.. saya rajin menulis dan blog saya nie pun dah semakin HOT gituew.. sebab setiap hari hampir 1000 orang masuk blog dan view.. maknanye.. peluang buat duit semakin cerah..

setelah diajar oleh hilmi.. akhirnya.. saya bertekad nak belajar buat blog dengan jayanyer...

untuk anda yang nak belajar dan ada perkara nak dikongsi dengan saya.. boleh lah kita tukar IKLAN.. di blog saya.. buat sistem batter.. ok tak?

ini iklan untuk di tukar ke blog anda..

inilah ais blendednyer

inilah orangnyer hailmi tu..


No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang