Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Monday, January 14, 2013

www.tupperware --> Faedah menjadi Ahli Tupperware

salam..
malam tadi sempat berbual dengan sorang rakan yang katanyer.. dah lama memerhatikan blog saya dan akhirnya membuat keputusan nak join Tupperware.
Syikin dari sabah yang asalnya cuma bertanya tentang % diskaun bile jadi ahli.. dan terus saya kata 25%. dan lantas syikin terkejut dan kata.. dia selalu order dan rakan kakak dia hanya bagi 15%.



yelah tak leh salahkan dia jugak sebab dia nak makan untung.. duit minyak.. masa dan segala pengorbanan.. tapi kan bagus kalau orang yang jual tu amek jer syikin nie sebagai ahli dan develop downline dan team.. keuntungan penjual tu hanya sekejap jer.. kerna tamakkan 15%.. terus langsung tak dapat bile mana syikin dah daftar dan sanggup ke stokis di patutan, sabah dengan sendiri..

alhamdulillah.. seronok berbual dengan orang sabah. bahasanya santun dan lembut bila berbicara..
dan alhamdulillah... 3 orang saya dapat recruit pada hari ini .. menjadi kan jumlah sampai hari ke 13 ini adalah 23 orang.. dan 2 daripadanyer.. nak jadi Director..

jadi..

syukur pada ALLAH.. jalan saya dalam dunia tupperware ini dipermudahkan.. dalam 2 tahun.. saya akan bergelar AED dalam masa 2 tahun dan tak sabar nak buka stokis sendiri tak lama lagik..
yeahh

terbaru.. bile selak selak blog orang lain.. terbaca kat blog Nur Tupperware.. bagus blog ini.. saya nak share artikel dia.. yang bagus untuk dibaca..

Saya tahu anda suka bila dapat hadiah...siapa yang tak suka kan? Saya pun suka jugak...Dengan Tupperware, macam-macam hadiah anda boleh dapat seperti produk Tupperware, voucher, handbag dan banyak lagi.  Haa...antara cara-cara nak dapatkan hadiah yang menarik ini ialah:
Jadi ahli Tupperware. Dengan mendaftar keahlian, anda akan dapat starter kit dan di dalam kit ini ada hadiah daripada Tupperware untuk anda. Selain itu, anda juga akan dapat hadiah daripada saya (jika anda mendaftar dengan saya lah...).
Jadi host party Tupperware. Anjurkan party Tupperware di tempat anda (rumah/dewan/rumah emak etc) dan ajak kenalan anda seramai mungkin. Sebagai host dan tuan rumah, anda akan mendapat hadiah. Kawan-kawan anda yang datang pun dapat hadiah jugak...
Sahut challenge yang diberi. Setiap bulan, HQ akan bagi challenge kepada semua ahlinya. Contohnya, '..dengan pembelian minimum RM500.00 anda akan dapat gift..'.
Lucky draw. Haa...rajin-rajinlah hadir meeting dan event yang dianjurkan Tupperware seperti Product Fair, training, Recognition Rally, meeting di BCO etc sebab confirm ada lucky draw masa event ni...
Door gift. Masa Product Fair dan Recognition Rally pasti ada door gift. Anda boleh dapat produk Tupperware dan voucher tunai. Best kan?
Beli produk promosi. Setiap bulan pasti ada promosi dalam katalog contohnya 'beli 6 set MM Mini Rectangular percuma 2 set MM Rectangular'. Jadi anda dah jimat kat sini sebab dapat free gift! Untunglaa....
ini best fren saya. jem.. yang banyak beri galakan dan nasihat

3 orang director yang memecah monopoli kaum hawa.. saya, aidil putra dan thabrani @ abdul salam

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang