Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Monday, October 1, 2012

Dasyat betul TEAM saya.. Boom bulan Okt 2012

salam..
inilah dikatakan semangat untuk mengubah kehidupan diri..
baru 1 hari katalog bulan okt 2012 dah keluar.. masing masing dah ke stokis dan membeli apa yang dah diorder.. memang dasyat.. paling dasyat team Director saya M'cLong atau Jun yang terus buat RM 1800 dan jun adalah director yang paling tinggi salesnya bulan sept 2012 iaitu RM 10k.. dan inilah yang membanggakan saya.. jun stay diluar KL dan dapat berniaga scara ONLINE dan dia sangat bersemangat untuk berjaya.. tahniah rani juga..

Khairunnisa.. director dibawah Rina dari bintulu sama - sama bergandingan dia rina membuat sales pada 1 okt 2012. dan tidak ketinggallan juga eddy dengan sales semalam..
semua director yang berjaya membuat sales semalam juga telah membeli 200 set katalog dan ini adalah cara marketing yang baik.. pembelian 200 buku katalog dan anda perlu ingat.. boleh beli LEVEL.. dan kalau pandai sikit.. boleh jual level dan sama harga dengan katalog dan anda sebenarnyer dapat FREE katalog tu dan sesuka hati nak bagi sapa sahaja katalog tu...

ohh ya.. saya nak merakamkan jutaan terima kasih pada anda semua kerana bersungguh sungguh memajukan diri dalam arena Tupperware. anda yang membaca dan masih beum jadi ahli,..
ayuh.. daftar kan sekarang yer..


No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang