Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Sunday, September 16, 2012

Tips untuk pujuk kawan - kawan jadi ahli tupperware. nak tahu?

Assalammualaikum
hari ini rasa enak sekali bangun lambat dan boleh kemas umah dan kemas stor tupperware yang makin susut bilangan tupperwarenyer sebab dah pun habis jual dalam party kelmarin..
rasa seronok sangat dapat perasaan yang macam nie
BEBAS tanggungan .. hutang pun dah berez.. kereta pun dah abis bayar..
dan rasa enjoy nak makan apa sahaja setiap hari tapi kesihatan harus dijaga, ye lah.. badan dah gemok.. macam macam plak datang.. tapi saya percaya bile kita ada sedikit kesenangan hidup.. streess pun dah semakin kurang
tak payah nak pikir nak cari duit dan gali lubang.. dan tutop lubang dan hidup semakin ceria
alhamdulillah,

ada 2 hari lagi saya nak berlepas ke KOREA
destinasi ke 3 saya setelah setahun 11 bulan join Tupperware dan pada bulan 12 (disember) tahun 2010.. saya menjadi director dalam tupperware dan tahun 2011 iaitu januari saya terus naik ke 3 star director.. tak sempat nak rasa 1 star.. cewahhh

apa apa pun
dalam bisness tupperware ini.. saya sudah nampak jalan dan caranya
banyak benda yang saya belajar dan masih belajar sampai sekarang dan akan datang

setelah hampir 2 tahun.. saya bangga mempunyai lebih 700 orang downline.. yang mana 14 daripadanya bergelar director..
dan saya mempunyai tips yang sangat berkesan untuk memujuk kawan - kawan atau orang yanh kita tak kenal untuk join tupperware..

NAK tahu caranya..


daftarlah kursus " Marketing Skills" yang saya akan anjurkan pada 27 Oktober 2012 yang bertempat di :

Tempat ; Kolej Kemahiran Tinggi MARA Petaling Jaya
Masa : 9.00 pagi - 1 petang
tarikh : 27 okt 2012 (Sabtu)
pakaian : Bebas

agenda
1. penerangan MLM Tupperware
2. pembongkaran strategi recruit
3.perkongsian tips niaga
4. demo masak
5. kaedah dapat komisen bulanan
6. penghasilan fb dan blog promosi


anda yang berminat.. boleh sms saya Syamputra Razali ditalian 012- 399 39 47 sebelum 20 oktober 2012. hanya terhad kepada 20 orang sahaja..





  

3 comments:

FARZAANA NAZILAH said...

consultant bleh join ke? payment brp ye?

Tupperware Online Malaysia said...

zaana : boleh jer join..
boleh call saya 012- 399 3947

Siti Asiah said...

bestnya ramai downline...

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang