Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Thursday, September 27, 2012

LELONG KEK Tupperware RM 4 seunit sahaja

salam

ini nak lelong KEK Tupperware yang sedap dan lazat
boleh buat untuk raya haji.. tak yah nak susah susah nak beli kek lagi
kek pun wangi, tebal dan sedap sangat

saya jual harga RUNTUH !!! RM 4 sahaja  untuk 10 unit (harga asal RM 9.00)
kalau nak beli satu jer.. RM 5 sahaja

boleh lah call saya untuk tempahan..
kalau boleh amek cash n carry
kalau nak post sekilo 7 ringgit

jom BORONG.. boleh bagi kawna - kawan yer..
hadiah g hospital ker.. hadiah hari jadi ker..
macam mkacam la boleh..


No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang