Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, August 21, 2012

Tips ONLINE : Nak recruit new member dengan banyaknya

salam..

dah 3 hari niaga.. dok kat kampung.. tapi idea meluap luap nak balik KG dengan strategi yang baru,,
anyway.. balik banyak betul benda nak buat.. untuk terus mencapai matlamat bulan ini untuk 30 recruit untuk personal team recruit..
bulan ini mungkin sebab bulan puasa dan raya.. jualan agak slow.. that y HQ tupperware buat cabaran untuk recruit challange.. dan masuk nie dah 23 orang yang daftar,, tinggal 7 orang lagi..
aku nak pastikan kali ini.. Syamputra Razali.. the champian recruiter dengan 70 orang ahli dalam masa 2 bulan..
harap harap tercapai hendaknyer..

so.. untuk saya punya organisasi..
saya ada cabaran tersendiri..

kepada consultant.
siapa yang boleh recruit 3 orang.. anda akan dapat hadiah dari HQ dan hadiah dari saya.. special sangat sangat


so.. untuk nak dapat tips ramai dalam sebulan.. saya cerita disini.. selebihnya.. boleh email ngan saya.. ye lah.. hanya ini rahsia team Syamputra Razali sahaja..

TIPS untuk dapat recruit dengan CEPAT !!!

1. Senyum
untuk mendapat new recruit harus kita bijak.. senyum ditempat yang sesuai.. tanya dan tengok orang tu.. kalau dia kaki yang suka tapaw makanan.. itulah target dan sasaran kita.. jangan plak recruit salah orang.. nanti dia kata " malas lah tupperware.. beli tupperware 2 hinggit kat pasar lagi best.. tupperare MAHAL".. inilah salah orang untuk kita recruit.. so.. kalau dapat jenis yang menjaga kesihatan.. senyumlah dulu dan tanya "beli kat mana Tupperware?"
itulah first stepnyer


2. Sengeh
hah.. sengeh.. biasa tak anda senyeh.. bile anda dah bagi dan edarkan katalog pada orang yang betul.. lepas tu terus sengeh lah dan tunggu dia belek belek katalog.. kalau dia letak je depan dia.. maknanyer dia tak berminat.. amek balik katalog dan edarkan pada mereka yang nak.. rugi ooo RM1  katalog.. so.. sengeh je dan amek balik katalog.. sengeh plak jangan lama sangat.. nanti orang kata "kerang busuk"


3, Senyap
senyap ini bagus jugak.. bile makcik makcik bercerita.. kite dengar perbualan mereka dan kaji salasilah keluarga dan pendapatan mereka.. bukan nak kata mereka yang kaya beli.. tapi sebenarnyer orang yang beli tupperware nie golongan sederhana.. saya banyak juga customer makcik cleaner.. sebab orang yang nampak maca miskin.. dalam bank beriban.. tengok cara di berbelanja.. dan ada jugak orang kaya.. nak FREE memanjang.. rimas nak niaga dengan orang kaya tapi kedekut.. hehhe oppss terumpat plak.. so.. apa kata kita senyap dulu untuk mendengar..

untuk lebih cerita.. saya akan adakan satu kursus dari jam 9 - 5 ptg.. untuk semua downline saya di Petaling Jaya..  kepada anda yang berminat.. join team saya sekarangg..

untuk yang nak masuk / tukar UPLINE kepada saya.. saya boleh bantu..
sms saya 012-399 3947

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang