Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Saturday, August 11, 2012

Setiap hari 2 recuit Ahli Baru Tupperware

Salam.. Hari nie saya dah berkampung dari semalam kerna mempertaruhkan bakat dalam puisi ketuhanan peringkat kebangsaan dan ini kali kedua saya menyertai pertandingan ini dan tahun lepas diadakan di KL. . Namun tahun 2012. Pertandingan diadakan di hotel putra palace, Perlis Indera Kayangan.


Semalam betapa sibuk betul berjumpa downline dan g stokis. Dan memang 2 orang director saya eddy@ aidil putra dan juga hyqal membantu buat sales dan cari sales. Bile pergi kesuatu tempat.. Menghantar kek 40 set terus terjumpa ramai staf kat sana.. Dan apa lagi.. Bile berdepan dengan ramai orang.. Itulah rezeki..

Aku pun mengeluarkan ayat mandrum aku tu..

Dari 10 orang kat situ.. 7 orang BERJAYA Direcruit dan alhamdulillah.. Setiap dari mereka mengOrder plak barang lebih 500 ringgit. Tambah best mere teruja sangat sangat..


Mungkin anda pelik dan aneh.. Macam mana saya boleh dapat pujuk mereka masuk. Ayat apa yang saya guna?. Saya dah setahun lebih join tupperware ini dan niaga secara  online dan saya dah dapat ayat ini yang cukup hebat penangannyer. Memang harus dikongsi. Anda nak TAHU?


Saya sedia kongsikan ayat ini dengan anda. Boleh sms saya. Saya boleh berikan caranya.. Tapi syaratnya.. Harus jadi Downline saya dahulu.. Daftar dengan team Syamputra Razali..


Nak daftar macam mana?

Sms saya 012-399 3947

Syamputra Razali


Gambar dibawah nie.. Antara yang menyertai ahli dan juga semasa pertandingan nasyid dan puisi ketuhanan..


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang