Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Friday, August 3, 2012

Promosi Nak balik Kampung - Tupperware Online

salam.
terima kasih bersama Tupperware Online - Syamputra Razali
untuk kali ini,,.
saya nak  promosi barang baru untuk balik kampung punye,
harap anda yang nak order.. boleh terus order dan dapatkan barang terus..


kali ini modular mate berwajah baru
first time warna pink dan sangat comel dan harga promosinyer sangat murah..




nah.. tengoklah.. betapi chantek nyer bekas ini yang dinamakan modular mate
memang besar dan murah..
kedua duanyer saya jual dengan harga

RM 169.00 sahaja
sangat berbaloi kan dengan 10 unit.. kesemuanyer..

inilah dia

kegunaannyer..


Keistimewaan :
  • Bentuk modular mates memberi kemudahan untuk menyimpan bahan makanan di dalam lemari dapur, karena bentuk produk yang stackable/ dapat disusun secara menumpuk dengan mengkombinasikan berbagai ukuran yang tersedia, sehingga praktis dan dapat menghemat ruang pada lemari dapur .
  • Memiliki seal jenis oval dan square seal yang rapat menahan udara masuk dan keluar dari wadah, sehingga makanan yang disimpan dalam produk ini akan lebih tahan lama dan tidak cepat rusak.
  • Basenya transparan dengan jendela di depan, sehingga memudahkan untuk melihat isinya.
  • Tersedia dalam 3 ukuran yang saling melengkapi sesuai dengan kebutuhan .
Kegunaan :
  • Untuk menyimpan berbagai jenis bahan makanan seperti mie instant, tepung beras, bihun, garam, gula merah, dll
Tips Merawat :
  • Gunakan spons atau tapas yang lembut saat mencuci.
  • Pada saat wadah ini dalam keadaan tidak digunakan sebaiknya langsung dibersihkan / dicuci dan disimpan dalam keadaan terbuka untuk menghindari aroma dari isi yang tersimpan sebelumnya di wadah ini.


ini saya amek dari blog indonesia.. tak sempat nak translet bahasa melayu kita,, tapi mudah faham kan?





1 comment:

Anonymous said...

Salam.ade lagi x promo ni?kalau ada harap boleh email saya norazimah.tajudin@gmail.com.thanks sgt2

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang