Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Friday, July 13, 2012

Party paling Besar !! Jom datang beramai ramai

salam
hari ini bangun dalam 6 pagi.. menghantar hyqal ke giant kinrara.. sebab semalam dok tinggalkan motor dia kat sana semata - mata nak ikut aku ke ampang point jumpa 2 orang prospek yang bagus,, iaitu Muni Kecik dan Muslimah Sehati ( Fieda) memang mereka tunggu aku lama
kesian..
last last.. nak sampai je ampang point..
kete aku meragam plak.. meter high pressure..
OMG.. seperti biasa.. aku kena letak air dan biar dia sejuk
kesian Myvi.. dia dah merajuk lah kot sebab aku nak beli kete baru
hehhehe

anyway.. kehidupan tanpa kereta memang mencabar
macam orang niaga naik bas dan motor atau train.. aku cukup respect.. macam eddy seorang downline aku yang hanya naik teksi dan naik train niaga tupperware..
tetap jugak jadi director..
memang hebat dan meletop..

ohh ya..
semalam aku menghantar barang ke IKM KL.. dan kerete rosak lagi .. dan kali ini tak sangka plak dalam menunggu dwonline aku nurin dan aza.. dapat jugak aku meng recruit dalam 5 orang staf kat situ
memang rezeki..
dan nurin sekarang mempunya hampir 13 orang ahli.. hanya dikalangan kawan kawan dia sahaja..

dan yang paling best
ahad ini.. pak abu.. nak tiolong aku organize.. big party yang terbesar pernah aku buat
hampir 100 orang akan datang dan aku akan buat yang terbaik mengikut yang kak lia (sifu) aku ajar..
memang betul kata kak lia " akak ajar ko nie amal jariah akak"..
sampai sekarang aku ingat dan guna ilmu yang dia ajar
memang aku duplicate apa yang dia ajar dan buat

dan kali ini aku akan masak nasi beriani dan jugak ayam bakar serta masak pizza.. memang meletop..
dan kalau anda ada kelapangan.. boleh lah datang..

jom !!


1 comment:

damiarissa said...

thanx utk semua tips2 yg diberikan.. sgt berguna utk memotivasikan diri saya :-)

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang