Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Thursday, July 5, 2012

Ingatkan Bulan Jun biasa - biasa sahaja.. rupanya..

salam semua
apa khabar anda yang sudi membaca celoteh saya yang ala ala mengarut ini..
bulan Jun sememangnya saya sibuk menjalankan kerja di pejabat
dan waktu 8 - 5 memang tak leh usik dan hanya ada peluang 1-2 sahaja untuk menyentuh tupperware..
ye lah.. waktu lain tu bahaya kalau meniaga di opis..
tak molek dan tak elok..

ohh ya..
saya meramalkan bulan lepas bulan JUN memang bulan yang biasa
rupanya..
bulan yang melahirkan banyak rekod dan jugak bulan mengulang sejarah lama era kegemilangan saya sewaktu 3 bulan masuk tupperware..
permulaan bulan dah melonjak keangka 10 ribu.. berkat usaha semua downline dan director..
saya juga bersungguh - sungguh berjumpa new customer yang terus menjadi ahli..
dan saya tak serik nak buat edaran katalog dan buat video syok sendiri saya tu..
dan bulan Jun jugak lah saya memaksimukan Handset baru hasil duit komisen..

berikut adalah kejayaan saya pada bulan Jun..

awal jun : beli samsung galaxcy NOTE pakai komisen bulan mei..
awal jun.. saya terpilih suruh buat demo tupperware kat mid valey dan terus saya over - over buat kat sana..
kat sana pun ramai dapat downline..
dan yang bestnya.. bulan Jun..
ada 2 orang director muncul dengan FAST Track.. iaitu Farah dan JUN.. ( tak sangka Jun jadi director bulan Jun juga)
dan director saya muncul dengan 1 star iaitu Khairani..
bulan Jun ini maka lengkaplah SETAHUN 6 Bulan saya bergelar Director dan pada bulan Jun.. adalah bulan pertama saya menjadi 5 star Director..
alhamdulillah.. syukur pada Allah..
bulan jun juga saya beli Peti sejuk dan dapor letrik.
senang dan menjimatkan..

bulan jun jugak saya menerima beberapa penghargaan dari majikan saya.. MARA
saya terpilih sebagai Finalis dan dapat number 2 keseluruhan ANUGERAH Guru Terbilang peringkat MARA
.. memang membangga diri saya..
berkat doa mak ayah dan keluarga
saya sekali lagi berjaya mendapat  anugerah prestasi cemerlang MARA untuk tahun 2010 dan dapat 1000 dari MARA

syukur saya sebab perjalanan hidup saya kini semakin mudah dan berjalan lancar

kad kredit dah selesai dibayar
hutang piutang dah langsai..
rasa ringan badan dan bila nak g makan.. main sedap je tunjuk..
tapi ada had jugak.. jangan lah berangan macam orang kaya plak..
hehehe berjimat itu perlu.. pengurusan wang pun perlu..

ohh ya..
macam director saya pun.. ada dah berjaya.. macam hyqal yang dah beli motor Rm 9 ribu hasil kumpul unrung dia selama 9 bulan..

edy : dah khabarnya amek lesen kete..

rina di bintulu dah jadi stokis kecil di sana.. serta bergiat aktif dengans eni kraf tangan...

jadi.. bak kata orang.. siapa sangka rezeki depan mata..
ada plak hamba ALLAH nie jumpa saya dan terus nak order kurma set samapai 500 set..
terduduk jugak dengar dan dia bagi cash plak..
OMG.. memang nak menjerit bila dengar..
tu lah saya punya overall team sales cecah 58 ribu kesemuanya.. dan semua director saya berjaya buat 3k keatas.. memang hebat dan luar biasa !!

semoga Allah memudahkan perjalanan perniagaan saya dan kekalkan kepercayaan customer dan downline juga director kepada saya dan saya mahu berjaya seperti mereka yang dah berjaya..

kalau mereka boleh..
saya pun BOLEH !!



bile beli banyak kurma.. dapat level pun jenuh nak jual..



No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang