Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Thursday, May 3, 2012

Merangkul 3 Kejayaan pada 1 masa

salam.
hari ini sangat santai..
biarlah apa yang berlaku.
aku dah berjaya dapat apa yang aku nak,,
Selasa depan aku di ANUGERAHkan Pekerja Cemerlang MARA
dan bile bakal diberikan..
aku rasa puas sebab tahun nie.. aku dapat 2 anugerah..
yang pertama dapat TOP 50 Director di Malaysia.. - Itu arena Tupperware
dan tempoh hari juga aku di angkat jadi JURI peringkat akhir Pesta Pantun MAKUM di UIA..

ke tiga - tiga bidang..

Kerja, tupperware dan pantun --> Allah dah berikan kejayaan yang terbaik untuk aku..
aku syukur,,
sebab tak banyak halangan.. cuma dari segi masa dan pergerakkan sahaja.,,
alhamdulillah.. aku bertahan dalam bidang Tupperware dan dalam pada yang sama aku kekalkan minat dalam pantun dan puisi dan aku datang kerje..
jadi.. aku punya masa memang tak ada istilah.. FREE.. masa tidor pun aku pulun habis .. habisan..
alhamdulillah.. setiap bulan aku dah boleh capai 40 ribu.. keseluruhannyer,..

dan yang best nyer.. aku dah naik 5STAR.. yeahhhhh
syukur alhamdulillah..
rezeki... jangan ditolak..


No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang