Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Thursday, May 17, 2012

Launching Set Periuk Tupperware - Tupper Chef

salam dan selamat sejahtera..
dah lama juga dah saya menjual WOK dan fryer.. kali ini lebih memukau dengan ada set periuk yang sangat chantek dari tupperware.. memang hebat dan luar biasa sebab periuk ini langsung tak guna air dan minyak.. memang masak dalam keadaan yang sangat mudah serta boleh mengekalkan zat dalam makanan..
cara masak pun unik.. kita boleh mengetahui masakan itu dah masak atau belum dengan memusingkan tutup periuk tu.. kalau pusingan itu laju.. maknanya masakanan yang dimasak sudah masak.. memang mengujakan..

dalam demo yang dilakukan oleh DAVID wong masa executive conference kat Sheraton Hotel. aku banyak belajar nak guna periuk tu.. jangan hebat !!
kalau anda yang nak cuba.. boleh ajak saya guna periuk yang dasyat ini.. harganya pun berpatutan..

dan kalau anda nak tengok launching periuk ini..
boleh sms saya untuk tiket FREE ke Armada Hotel. Petaling Jaya pada 19 Mei 2012. anda akan dapat cabutan bertuah dan macam macam lagi.. jom datang..

sms saya yer 012- 399 39 47 Syamputra Razali





No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang