Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, April 24, 2012

Setiap Hari 2 recruit !!

salam..
dah lama juga tak menulis kat blog ini.. ye lah.. dulu tak sangka ada ramai jugak geng tupperware nengok blogspot aku yang tak seberapa nie..
rupanya mereka observe aku.
so.. lepas je aku tahu mereka  perhatikan aku..
aku rasa tak senang..
yelah.. kalau diorang support dan sama sama tukar firikan.. tak apa lah..
tapi ada jugak 2-3 orang yang PHD.. perasaan itu memang ada cuma terlebih plak mereka ini..
jadi.. macam macam diorang kata. tapi itu ada orang meniaga..
jangan di bomoh aku udahlah..
aku niaga tak kacau orang..

so.. whatever lah.. aku tak suke cerita yang ada aura negetif..
aku suke cerita tentang nak maju dan membangun..
sekarang aku dah ada lebih dari 500 orang downline dengan 7 orang director.
alhamdulillah.. rank aku dah naik bulan ini ke 5 star director.. walaupun aku pun tak perasan dah capai target..
dan jangan rasa bersyukur.. aku terpilih TOP 50 director 3 dan 5 star yang dapat ke sheraton hotel..
memang best g sana.. macam macam aku belajar
dan yang paling penting.. aku dapat BEST dress lelaki dan dapat hamper bessAAAAaarrrr punye..
syukur sangat

kat sana aku kena seorang director 5 star namanyer saiful..
bercakap kat stage memang mengkagumkan..
muka dia nampak skima dan memang dia romantik.. dengan isterinya..
dan memang bak kata orang mereka berdua dah capai target dan jumlah director mereka dah 21 orang..
memang aku semangat bile dengar apa yang dia cerita..
dan dia seorang yang bijak dan petah berkata..
siapa kata LELAKI tak leh maju dalam tupperware..
saiful dah buktikan dan aku akan pegang semangat saiful untuk bergelar AED suatu hari nanti..
sekarang.. aku dah konsisten setiap bulan 20 ribu keatas.. dan alhamdulillah.. aku bakal memiliki RUMAH Baru dalam tahun ini juga..
pastu baru nak cari orang umah.. sebab rumah dah siap..
best sangat !!!


gambar aku mula masuk dulu.. sangat muda..

bersemangat niaga dengan panas dan terik.. dengan MIOR di titiwangsa..

 aku belajar buat Pizza dan inilah titik tolak aku berParty

inilah 3 orang insan yang sering bagi aku motivasi dan semangat.. thanks kakaku - kak lia



  bergelar Top ranking di Advance sales..


 buat show di celebration shireen tan sebagai PD tupperware

 berseronok hasil titik peluh ke Beijing, China !! First Trip setelah 3 bulan masuk tupperware

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang