Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Thursday, March 1, 2012

Pendedahan Rahsia - Recruit 60 orang sebulan

salam..
alhamdulillah.. bulan Februari dengan bagus sekali dengan jumlah team sales RM 28 ribu dan ini memang cipta sejarah setelah lama tak buat lebih 25 ribu..
last best masa masuk tupperware dulu.. bulan ke 3 join.. Desember 2010... masa tu buat 60 ribu dan ada 60 orang recruit,, masa tu macam orang giler recruit orang dan terus lahirkan 3 orang director yang semuanyer LELAKI.. dan aku terus naik dari Director ke 3 STAR..
masa tu aku masih tak nampak yang Tupperware ini perlu STRATEGI dan PEMAHAMAN yang tinggi
bile datang stokis untuk assembly.. aku tengok asyik silih berganti sebab mereka tak tahan dan tak tahan lama.. cuma AED dan 5Star sahaja yang ada..
aku cuba selami apakah yang terjadi..
so.. jawapannyer.. setiap bulan kena recruit banyak..
bulan ini aku berjaya daftar seramai 27 orang dan rasa best sangat bile orang yang aku daftara buat lebih dari RM 150 dalam bill... itulah yang buat banyak..
dan selama setahun lebih aku dalam Tupperware.. jumlah organisasi aku dah mencapai 500 orang downline..
memang aku rasa BANGGA dengan diri sendiri..
meskipun aku ada tengok.. kat facebook peniaga tupperware yang lain.. ngumpat pasal aku..
cakap aku nie BONGKAK dan angkuh serta ngada ngada..
dan ada jugak yang marah kata " tak payah bagi Tips.. mengarut"..
mereka nie semua mungkin marah sebab downline mereka beli ngan aku..
tapi nak buat macam mana.. mereka yang perfome dan jaga downline dengan baik.. mestilah mereka cabut..

sedih juga bile geng - geng tupperware.. ada perangai yang busuk.. tak senang nak tengtok orang senang..
ada lah 2 - 3 kali.. facebook aku tak leh nak bukak.. sebab di GODAM oleh penjahat internet.
inilah cabaran aku.. nak cari recruit lagik senang dari nak berdepan cabaran dari syaitan internet..
aku kekadang sedih jugak mereka nie MELAYU.. bangsa kita nie memang penuh dengan dengki dan iri hati..
aku tak penah KACAU orang pun malah nak MULOT jahat..
aku hidup dengan team "syamputra razali" sahaja dan aku percaya..
orang suke cara aku nie sebab akumudah dan easy going..

tapi aku tak kisah " pergi MAM" pada orang macam mereka..
yang penting.. aku tak patah semangat
aku berjumpa dengan strategi BARU dan bagus untuk mencari recruit.. waw...
so.. aku nak cerita sekarang..

nak dengar tak ?..
kalau nak tahu.. sila email aku lah..
aku cerita dalam email
tupperwarebrandss@gmail.com
atau sms 012-399 39 47

aku bukan tak nak tulis sini.. nanti bahaya.. kalau anda serius nak tahu.. boleh email dan JANGAN lupa.. boleh TOLONG Click kat Iklan Nuffnang yang kat atas nie.. kalau anda click saya dapat RM 0.50.. jom click banyak kali..thanks...

 aku dapat peluang nak buat party kat Mid Valey.. best !!!
 My potential DIQ : Terry


No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang