Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Thursday, February 23, 2012

Turn Your Problem to the opportunity

salam semua..


inilah dikatakan saat saat lama terkenang kembali..
dengan duduk kat road show seorang pun tak jumpa sehingga kini.. masih tabah mengharungi liku untuk bergelar consultant tupperware..
bak kata orang.. kita akan rasa best kalau ada kawan yang senantiasa beri galakkan..
kat atas nie.. awind..
dia juga seorang consultant dan banyak bagi semangat kat aku.. semasa aku hampir hampir give up dalam tupperware
ye lah.. bukan senang nak jadi senang..
memang dulu nak kira seorang pun susah nak cari seminggu ahli baru..
kini.. alhamdulillah.. orang setiap hari ada bertanya dan nak masuk ahli..
macam hari nie.. dok kat Hotel Seri Malaysia Perlis pun.. dapat seorang ahli baru..
memang memberansangkan !!

jadi kita harus bertahan dan senantiasa positif dalam tindakkan kita..
jangan lagi kita lemah pada cabaran dan anggap masalah semua adalah peluang yang baik !!
kita harus rasa bertuah sebab dapat peluang memiliki masalah yang semua orang tak dapat
jadi... turn the problem to the opportunity !!..

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang