Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, February 22, 2012

Orang SARAWAK !!! peluang anda dibuka sekarang !!

salam..
dikala orang lain sebuk membuta sampai petang
aku pulak tercongok pagi buta nak menyiapkan kelengkapan nak buat party..

aku yakin
setiap usaha.. akan berbalas dengan kejayaan..
kalau tak nak berusaha..
memang susahlah nak dapat  hasil..

jadi dah hampir setahun lebih.. aku berusaha nak dapat hasil.. dan kini aku rasa syukur..
tupperware bagi aku lebih 1500 setiap bulan dan consisten plak tu..
memang sangat mengujakan..
so.. sekarang .. aku nak cari MARKET target..
orang orang SARAWAK dan memang nak kini ada lebih 20 orang orang sarawak yang mana ada 2 director dari sana..
memang best..

\Thanks FION , KAMARINA dan juga Ainus.. sebab sertai team aku nie dan aktif setiap bulan..
memang best!!

so.. ini posternyer
kalau orang sawarak join aku nie..
kita boleh tolong beli dari semenanjung
kan kat sana harganyer jauh lebih mahal.
harus beli je kat semenangjung,,,
tak gituew?


No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang