Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Sunday, December 11, 2011

TIPS : Rahsia dan cara pujuk orang jadi AHLI dengan MUDAH !!

salam dan selamat menjadi HEBAT semua..
pastinya anda semua tak sabar nak tahu apa kah rahsia saya mendapat sebegitu ramai recruit setiap hari..
walaupun sekarang nak kena pakai IC dan macam macam.. itu bukan halangan..
itu peraturan yang baik..
memang best dan bagus sebenarnyer tindakkan HQ..

ok.. berbalik pada TIPS yang saya nak kongsikan..
bagaimana setiap hari saya boleh dapat seorang sehari.. 30 orang sebulan daftar..
tanpa buat roadshow.. hanya di dalam facebook dan kat luar..

belajar dari pengalaman.. memang harus saya kongsikan..
namun begitu.. tak bolehlah saya cerita kat sini.. BAHAYA.. macam macam orang perhatikan saya..
maklumlah.. orang yang busuk hati dan iri hati memang ramai
mereka ini memang makan daging saudara sendiri..
dasyat..
walaupun begitu.. ada jugak yang baik hati dan sudi berkongsi pengalamannyer..

oleh yang demikian.. sila dapatkan TIPS dengan menghantar email kepada saya di noorhisyamrazali@yahoo.com

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang