Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Thursday, December 15, 2011

Recruit - Cara dan strategi

salam buat semua..
petang tadi aku sempat singgah ke stokis area PJ nie..
aku g  hantar borang recruit 9 orang ahli baru,,
memang letih jugak nak bawak beg tu kendong sana sini..
memang kenkadang untuk bertahan dan menjadi hebat.. kita kena kuat dan jangan bersungut..
tapi didalam hati aku terasa sangat PUAS sebab dapat daftar dalam sehari 9 orang recruit..
memang aku rasa berbaloi dan senantiasa berdoa agar mereka buat sales..
insyallah.. aku akan berjaya macam orang lain.. penat jerih pasti akan berbalai nanti..

teringat juga masa g melancong dengan tupperware
memang aku akan pastikan aku akan archieve trip PERCUMA ngan Tupperware !!

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang