Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Sunday, November 27, 2011

Aku Sudah BUKTIKAN.. Bersama Tupperware !!

salam..
sebenarnyer 1 disember nie genap setahun saya menceburkan diri dalam arena Tupperware Ingat lagik First Time dulu.. kakak saya "kak mira" - hlurkan katalog tupperware dan dia suruh amek order kat opis mula mula rasa malu sangat yer lah.. TUPPERWARE.. ada ker orang nak beli?.. macam macam benda yang negatif.. tapi saya pun cube je la.. bile dah bawah 1 katalog tu.. berduyun orang nak order.. rupanya kat opis dah ada 2 orang ahli yang niaga.. tapi pelik.. kenapa orang beli kat AKU?.. hmm aneh kan..  bile diselak selak mata fikir.. cewahhh ayat sastera.. baru aku perasam CUSTOMER nak beli Barang tengok penjual.. kalau kita tak berkira.. macam seposen dua.. memang mereka suka.. layanan kita pun kena sangat sangat best.. puji dan memuji dan rasa teruja bile jual..  sekarang dah hampir setahun.. paling best saya dapat jualan 65 ribu team sales.. saya dah ada lebih 300 downline.. dan rasa seronok bile setiap bulan dapat lebih 2 ribu komisyen dari Tupperware  memang saya percaya.. dengan TUPPERWARE.. dapat mengubah hidup saya.. saya dah tak ada hutang kad kreadit.. saya senang nak beli baju dan senang nak beli makan.. tak payah nak tengok tanda harga atau tanya " berapa harga?" sekarang saya akan bina rangkaian saya dan target dapat downline 1000 untuk tahun kedua.. saya memang tak mudah putus asa.. dan cuba jaga downline dengan jayanya..  oh ya.. ANDA dah jadi ahli?

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang