Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, August 2, 2011

Kembali ke landasan dengan komisen bulan Julai 2011

salam..
bile hari hari .. awal pagi dah tengok Biznet.. nak tengok lah kalau kalau ada downline yang buat sales..
kenkdang rasa gembira sebab ada perubahan.. dan kenkadang rasa sama jer dan tak der perubahan..
tapi bulan julai..
saya dah kembali ppada landasan saya seperti saya pernah buat RM 60 ribu bulan 12 2010 yang lepas..
 tapi bulan ini lain macam sikit
ye lah.. dengan set kurjma dan set kek raya.. memang boleh buat duit..
set kurma ada plak syarikat swasta order..
memang best sangat
yang lain lain..
orang kat internet jadi downline..
bulan lepas.. 20 orang downline berjaya didaftarkan..
alhamdulillah..
Rezeki yang Allah beri ini sangat disyukuri..

insyallah.. kalau tak ada aral.. bulan OGOS ini..
saya nak target kekalkan team sales 20 ribu..

SYAM can do it !

so.. inilah paparan komisen saya..
bukan nak over atau tayang tayang.. tapi nak tunjuk bukti..
bile USAHA + CEKAL + STRATEGI = HASIL

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang