Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, June 21, 2011

Tutorial : Dapat Promosi Ramai ??

salam
apa khabar semua..
mungkin ruangan ini saya cetuskan untuk sharing knowledge ngan..
buat apa nak kedekut kan..
ilmu ini kalau disebarkanh kita dapat pahala.. dan insyallah.. esok lusa saya pula akan dapat ilmu dari anda..
jadi bertukar tukar lah apa yang kita ada ala ala tukar juadah gituew..

hati ini aku / saya nak ajar (kepada yang tak tahu)
penggunaan facebook untuk promo business kita
kalau bukan business pun tak pe.. pencarian kawan lama ke.. anak hilang ker?.. jejak kasi kucing hilang ker..
macam macam boleh buat ngan facebook..
so.. kalau anda ikut Tips atau toturial saya ini.. insyallah.. boleh berjaya..
cuma kena tahan beberapa perkara lah..

1. kena MAKI ngan orang yang tak faham konsep business.. adat lah kita.. masuk umah orang.. orang tak sudi.. just ignore sahaja.. cuma mohon maaf lah.. "saya nak niaga.. carik nafkah"
2. tahan lah kena kick atau ban.. sebab kononyer tak sesuai nak busines.. - orang macam nie.. biar kan.. ada aku kisah nak kuarkan aku.. banyak lagik kawan aku yang sporting..
3. kita kena give and take.. kalau kalau kita tag atau invite.. just amek je lah hati dia.. kata RSVP ker.. KIV ker.. ala ala jaga hati gituew..

Jadi kisahnyer.. ini saya tunjukkan caranya..
kalau siapa nak CODEnyer.. boleh facebook saya yer.. : noorhisyamrazali@yahoo.com  /  Syamputra Razali 








 

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang