Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Thursday, June 30, 2011

Bila Ideaku Di Ciplak : Aku redha jer dan rasa bangga

salam semua..
semalam ada kes orang ala ala cakap aku malas dan macam pangkat besar tapi malas..
pok pek pok pek.. sebab ada gambar yang sama dengan gambar yang dia kata dia punya..
Buktinya mana ?..
last last senyap je terus.. ye la.. BERANI kerana benar..
bagi saya.. apa nak takut..
dia yang carik pasal dulu..
cuba tegur dengan berhemah.. ini main sedap mulot cakap saya pemalas la.. ala ala curik gambar ini..
lepas tu esoknyer kecoh kat Facebook.. ada 2 orang kawan dia..
aku nak sebut jugak.. (ini hak aku)
Inscollection BlogspotCom  dan Farisya Hazim
 kedua mahluk ini mungkin kawan dia..
what ever lah.
ala ala aku memang marah.. siapa tak marah.. kalau tak ada bukti dan tak ada pun teguran cara baik..
si Inscollection ini cakap.. si mareeya muda ini kata aku MALAS kita baik dan sopan..
WTFunny.. memang lucu..
aku masih boleh relax dan sedih dengan sikap orang melayu..

oh ya..
so  Inscollection BlogspotCom lagi tak tahu malu..
dia amek IDEA aku.. ala ala yang buat macam ini..


lepas tu .. dia tengah komen komen.. jangan ciplak ciplak..
last last.. dia lupa yang yang dia pun CIPLAK aku punya.. sangat sedih.. kesian kat dia..
dia puas nasihat kat orang jangan ciplak.. last last dia sendiri ciplak..
bak kata orang.. asyik tuduh orang kentut busuk.. dia tak sedar.. dia pun kentot..


ini hasil dia punya promosi.. u all tengok
sama tak?




memang aku rasa IDEA aku ini memang best.. tapi aku TAK kisah orang nak CIPLAK..
tak ada lah macam kawan si Inscollection BlogspotCom yang kecoh kata gambar dia kena ciplak.. ini aku buat sedutan pasal dia sound aku..

 
kalau tengok.. gambar tu.. ala ala gambar leaflet.. kalau gambar real punya product boleh lah dia naik angin..
bagi aku ini semua sebab sifat IRI HATI, Hasrat Dengki..
orang melayu macam ini.. harus kita BASUH cukup cukup..
supaya tak jadi racun pada bangsa kita..
cube tengok bangsa lain.. HAL kecik kecik ini tak ada nak diperbesarkan..

memang tak matang langsung..
tak tahu lah macam mana diorang hidup..
harap harap diorang berjaya lah..
aku doakan yang terbaik..

untuk Inscollection BlogspotCom.. i tak kisah u nak CIPLAK.. i punya..
sebab i akan rasa bangga sebab i punya idea orang ambik..
so, nasihat i.. u kena belajar dan jangan angkuh..
nanti MISKIN idea nak promosi..
so, awas ngan kata kata..

sudahnyer.. 2 ekor pompuan ini.. terus blok aku..
aku tak kisah lah.. tak ada KUDIS pun...
hehehehehh (kelakar jahat!!)
heheheheh

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang