Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, April 6, 2011

Ganjaran Sebulan Berhempas Pulas Niaga Tupperware



salam.. beberapa hari lagi.. saya akan terbang ke Beijing
kelayakkan untuk ke Beijing memang 25 ribu untuk setahun..
namun, dalam 1 bulan saya dah berjaya buat 25 ribu..
alhamdulillah..
untuk ke china selama seminggu memang diluar jangka..
Hotel, makan minum dan kos jalan jalan.. memang ditanggung oleh tupperware..
kat sana plak.. saya akan berkumpul dalam satu kumpulan delegasi Malaysia
dn boleh berjumpa dengan seluruh agen agen seluruh  dunia..
tak sabar betul nak pergi..
sangat mengujakan..
ANDA pun boleh pergi melancong...
dorongan melancong nie memang best..
kita akan bersemangat nak berniaga dengan harapan dapat trip FREE setiap tahun
memang tak sabar nie..
hati dah melayang layang ke sana.. anda plak?
JOM daftar ahli TUPPERWARE sekarang..
call saya
012-399 39 47 (syamputra razali)

2 comments:

missbby said...

macamana nak jadi peniaga tupperware yang berjaya? saya agen tapi belum sampai tahap boleh jual 25 ribu sebulan?

tupperwarebrands said...

salam.. missbby.. kuat kan semangat.. hasilkan party tupperware sekali sebulan pun dah ok...
kalau nak join party ngan saya apa salahnya.. boleh aja..
012-3993947
saya sedia berkongsi ilmu..

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang