Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Friday, January 21, 2011

Promosi Rice Dispenser - Bekas Simpanan Beras Tupperware

Bulan ini adalah bulan Cabaran untuk kami PROMOTE bekas simpan BERAS yang unik dan hebat !!

Apakah yang dikatakan hebat sangat bekas ini?
1. Bentuk yang unik dan mudah diletak dimana sahaja..
2. konsep "first in - First Out" - beras yang dibawah akan di ambil dan yang dibawah tidak akan menjadi bubuk seperti tempat beras kebiasaan
3. tiada pengudaraan untuk semut atau serangga masuk
ada 2 lapisan yang di buat kemas dari getah yang berkualiti tinggi
4. tidak akan berterabur sikit pun beras yang kita hendak ambil tu kerana.. di buat untuk 2 step.. tarik bahagian pertama dan beras akan jatuh dan juga boleh ambil dibahagian bawah sekali
5. ukuran yang sangat ideal untuk sekali masak. iaitu sepot setengah.
6. ada cermin untuk tengok beras tu semakin nak abis.
7. material warna merah pada bekas beras ini adalah getah yang berkualiti..
8. paling best. bekas yang agak comel ini. boleh muat 10 kilo. hebat betul !!


2 comments:

pheetz said...

hye..bole dapat lagi tak harga promosi kalo nak rice dispenser tu sekarang?..=)

Noorzaliza Osman said...

As salam...bekas ni mmg la kata xde pengudaraan utk semut masuk...tp knp semut boleh masuk dlm tmpt bekas simpan beras ni?...walhal sy dh tutup dgn elok dan tiada ruang yang terbuka pun.??

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang