Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, January 18, 2011

Demam Tupperware kembali lagi

salam..
semalam baru pertama kali saya cuba cuba untuk demo kepada pelajar - pelajar saya diwaktu class untuk buat pizza.
selama ini saya hanya promote dan recruit melalui kenalan di luar dan di facebook
selamat berjaya dengan hebatnya membuat pizza dengan tupperchef - fryer --> saya terus nak demam sebab teruja betul dengan periuk berpemegang yang hebat ini
dalam 10 minit, pizza saya dah masak dan bebudak saya berebut nak masak.
resepi pun saya main bedal je.. janji ada tepung dan yeast serta ada hot dog dan tomato puri..
tapi rasanya memang sedap sekali
selepas ini, saya akan lebih berani nak masak pizza dalam party tupperware saya lepas ini.
fuhh !! i love tupperware







 ini gambar hiasan jer.. x sempat.. sebab ghairah masak pizza.
yang gambar last ini.. ada pakej pizza set.. ada periuk sebijik, dan macam macam jenis tupperware memudahkan anda masak..
semuanya jeng jeng jeng..
cuma RM 350 sahaja.. harga pasaran RM 550..

kepada anda yang berminat untuk buat party. boleh call saya untuk sharing resepi masak pizza dan belajar tentang kegunaan barangan tupperware. sms saya Syamputra Razali 012-399 39 47

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang