Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Saturday, December 4, 2010

Road Show Di Stadium Titiwangsa sempena Karnival Jualan Produk PDK peringkat Kebangsaan

salam.
Hari ini kami ada 2 road show
1. di Maybank Training Centre di Bangi
2. di Tasek Titiwangsa

kami memilih untuk membahagikan antara kami..
1. di Maybank - Kak Lin , kak Nora dan Kak Teh
]2. Titiwangsa - Syamputra dan Mior

kami set up sahaja gerai.. terus berkerumun orang datang..
yang paling best..
ada lebih 15 orang berminat nak jadi ahli dan telah daftarkan nama
dan kami memang tak ada sesaat pun untuk duduk
berpusu pusu orang datang

Alhamdulillah..
jualan sangat memberansangkan..

untuk anda jika berminat untuk Join sama..
walaupun lain organisasi.. saya mengalu alukan..
kita sama sama bekerja dan rezeki ada dimana mana.. dan Allah dah tetapkan
kita cuma perlu berusaha untuk mendapatkannya.

ini saya attachkan gambar gambar yang sempat di ambil..
yang best tu.. ada juga orang yang datang ambil gambar kami..
maklumlah LELAKI menjual Tupperware !!..
kami dah buktikan ..



















No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang