Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, December 22, 2010

Kami masih ada stok

salam..
memang seperti yang diduga. hset saya hari ini banyak betul berbunyi sehingga tak sempat nak makan..
semua bertanyakan MM dan juga promosi Year End Treats. MM tu ada modular mates yang menjadi kegilaan semua orang.. bayangkan, cuma RM 163, anda akan dapat 4 unit MM yang saiz sedang dan 2 MM saiz tinggi. memang banyak menguntungkan.. untuk ada membeli..

dari 25 stok yang saya ada dirumah.. dah 12 set habis di jual. Cuma tinggi 13 unit lagi yang boleh dibeli..
namun, nazrine dan becky dah booking 3 dan 5 set setiap seorang. bermakna hanya tinggal 5 SET sahaja yang tinggal.

konsep siapa cepat dia dapat
kalau kita bertunggu.. nanti habis.. melopong..

sekarang pun rata - rata barang dah abis..
semua orang kelam kabut.. order dah ambil.. stok tak ada..
bermakna.. banyak betul permintaan..

so, apa tunggu lagi.. yok.. order 1 set sekarang !!

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang