Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Friday, December 17, 2010

Blog Kawan kawan Se TUPPERWARE

salam..
hari ini saya nak promote sikit blog kawan kawan yang juga seangkatan satu team dengan saya.
moga anda boleh masuk dan berkenalan dengan mereka.
Jom tengok !!!

http://projek-ku.blogspot.com
kak zu.. memang masuk tupperware sebab rasa cinta pada tupperware ini. dia jugak ada bisness KAMBING dan anda boleh lawati blog dia dan melabur dalam industri penternakan. Zuliana ini memang potensi besar dan cover untuk area Putra Height

http://tupperware-pampers.blogspot.com
blog ini dihasilkan oleh Naz Kimi yang tinggal di Ampang.Dia ini meniaga juga pampers yang harganya agak berpatutan. Dia ini dah kuasai pasaran di Ampang !! hebat kan.. blognya smart dan kemas.. lawatilah..


http://tupperware-esta.blogspot.com
Esta ini antara Director saya yang ramai downlinenya. konsep dia agak unik dengan paparan katalog pada muka hadapan blog. Blog yang kreatif dan mudah dilihat bile sekali clik. esta ini minat photography juga, boleh tanya dia pasal gambar dan jugak gadget2 komputer.



Mior adalah calon DIQ yang bakal meletop. tinggal dipuchong dan sangat profesional. boleh layari blog dia..
Mior ini mula - mula jumpa dia melalui facebook dan jumpa kali pertama untuk beli kegunaan sendiri. Tapi kini, dia telah berjaya membina rangkaian downline dia tersendiri

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang