Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Friday, December 31, 2010

100 orang akhirnya tercapai JUGA

salam..
Alhamdulillah. Syukur pada Allah..
hasrat nak mengumpul downline seramai 100 orang pada bulan lepas akhirnya tercapai..
kini, saya baru sahaja bergelar director bulan Disember dan mendapat Team Sales berjumlah RM 55,000.00 dan komisyen keseluruhan berjumlah RM 4000.00 . Memang mengujakan bila dapat begitu banyak komisyen. Hasrat saya pada asalnya ingin mendapat RM 800 lebih 200 ringgit dari bulan DIQ , bulan november. namun, diluar dugaan.. semua yang terjadi adalah hasil usaha yang berterusan.

Sempena tahun baru ini,
saya ingin mengucapkan setinggi - tinggi penghargaan kepada semua Downline saya yang sangat menyokong saya dan juga upline dan organisasi yang senantiasa prihatin dengan plan strategi kepada saya.. dan saya juga ucapkan terima kasih kepada kakak saya yang perkenalkan tupperware ini kepada saya. Kakak saya merupakan UPLINE saya ,..
terima kasih Kak Mira !!

Terima kasih juga kepada semua pembeli barang tupperware dari sumber - sumber internet dan  yang paling memberi sokongan.. mak dan ayah.. yang banyak memberi galakan..

semoga tahun baru ini akan membuka lembaran baru dalam arena perniagaan tupperware ini dan azam saya tahun depan tahun 2011 yang akan kita tempuhi beberapa hari lagi ialah. saya ingin kecapi AED !!


Dikesempatan ini juga, saya ingin mengucapkan tahniah kepada 3 orang downline saya iaitu
1 . Esta

2 . Mior

3 . Zahrine
Mereka bertiga ini adalah lelaki berjiwa kental yang telah berjaya menjadi Director tahun 2011. mereka akan membawa pulang Tupperware Paris dan mereka telah berjaya dalam cabaran yang sangat hebat!!

Tahniah juga kepada Zahrine dan Mior. Cuma sebulan mengharungi cabaran RM 14000.00 untuk bergelar Director.. tahniah.. Anda Fast Track

Untuk Esta, Andalah raja recruit dengan banyaknya bulan ini. Syabas
Untuk 3 orang Downline saya yang sedang membuat DIQ. Bulan Hadapan .. anda juga akan kecapi manisnya menjadi Director !!

Tahniah kepada : --->
1.Win
2. Nazirul
3. Flora

Bulan hadapan, saya mempunyai 6 orang director yang hebat!!

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang