Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, November 16, 2010

Nak Jadi Ahli ?

salam..
Wah.. hebat.. anda sudah buat satu keputusan untuk jadi ahli..
anda harus berjaya dan mencuba..

Hidup perlu berjaya.
dalam business TUPPERAWARE ini..
memang tak ada modal..

ada usaha + keberanian untuk berubah = kejayaan.


anda perlu berubah sekarang..
CARAnya..

1. membuat promosi kecil kecilan.. dengan bertanya kat keluarga, kawan kawan dan jiran jiran.
contoh perbualan "kak, akak pernah beli barang tupperware tak?"
--> dari situ kita tahu dia prospek pelanggan atau tidak.
tambahlah dialog sikit " akak, ini ada katalog tupperware, tengoklah dulu.. mana tahu akak nak beli"
--> bila sahaja dia ambil dan pegang.. kita dah berjaya.. terpulang lah dia nak buat order atau tidak.
selepas itu.. kakak itu pasti bertanya
--> " tupperware ini tak ada toksik kan.. harga tu boleh tahan kan.."
hah.. mencabar persoalan kakak ini.. kita cuba jawab cara ini
--> "akak, tupperware ini memang harga berpatutan.. sebab dia memang tak ada toksik.. kita guna barang makanan tanpa toksik ini baik kak,.. lagi satu.. paling best tupperware ini.. barang ini life warranty, kalau kerosakkan yang bukan kecuaian.. boleh tukar kak.. hebat kan?"
selepas itu.. akak tu.. pasti terus order
--> "akak nak ini lah.. nak order 10 unit "
bile dia dah order 10 unit.. janganlah pengsan !!

siapalah yang akan mengubah hidup kita.. kalau kita yang sendiri mahu berubah ... Allah dah beri rezeki kita.. usaha itu perlu untuk mendapat rezeki.. bukan menunggu rezeki !!

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang