Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Thursday, April 3, 2014

Tupperware Trainning - Coaching - Orientasi New Downline Team Power Tupperware Malaysia

salam semua..

hari ini saya update lagi.. entah kenapa.. rasa semangat gilerr..
bulan april nak pulun kaw kaw punya... untuk trip hujung tahun..
memang saya teruja bila mana semakin ramai yang ingin mengubah kehidupan mereka menjadi lebih baik dan menjalankan perniagaan ini..
dan TEAM POWER dah mencecah ke angka 4000 downline yang mana  satu kejayaan paling best dalam 3 tahun saya bersama Tupperware..

kali ini.. saya terus untuk mengekalkan rekod dengan melahirkan director baru yang mana mereka juga akan berjaya dan mencapai apa yang mereka inginkan..

inilah yang terjadi.. semakin mahir saya dalam bidang ini.. saya akan bongkarkan rahsia kejayaan kepada anda.. cuma kepada anda yang berminat sahaja..













ini adalah poster untuk minggu ini yang menarik minat untuk orang diluar join menjadi ahli dan bersama sama maju dalam menjana pendapatan..

Wednesday, April 2, 2014

Katalog Tupperware April - Mei 2014 Terhangat dan sangat menarik awesome !!

salam semua..
dah lama saya tak tidur lepas dan bertapa diopis sebab nak buat persedian MQA.. dan akhirnya.. tak ada pun fail saya disemak. so sad.. sangat sangat ngantok masa nak datang keje.. namun sangat tidak membatalkan hasrat untuk menceriakan hariku ini..

hari kedua dalam bulan april 2014.. sangat mengujakan kerana .. segalanya dah tersusun rapi dan mood sangat berada dalam keadaan baik..

yang paling best.. katalog tupperware bulan april dah keluar dan barang baru banyak yang menarik..
waw.. memang best.....



inilah youtube tentang purple turbo chopper.. jom click..

oklah.. saya nak upload katalog untuk April dan Mei 2014
Jom click --->

Wednesday, March 19, 2014

Tupperware Online Malaysia : Diari Usahawan Tupperware Mac 2014

Salam
selamat pagi yang indah..
inilah matlamat saya.. setiap hari 1 entry yang saya akan tuliskan.. minima.. kalau banyak lagi bagus..
kali ini saya nak cerita tentang aktiviti minggu saya sebagai seorang penjual Tupperware dan sekarang bergelar..
USAHAWANAN Tupperware..

pertamanya.. saya memanjatkan rasa kesyukuran atas limpah rezeki yang ALLAH beri
dari seorang yang hutangnya keliling pinggang.. kini berubah dengan seorang yang ada sedikit kesempurnaan dalam kehidupan..

minta click--> untuk cerita selanjutnya

Tupperware Malaysia Online : Tips Rahsia Komisen RM20 ribu sebulan hanya Online Business MLM Tupperware

salam semua..
dalam kita bersuke ria.. ada juga rakan dan ahli keluarga kita sedang demam dan juga dalam keadaan yang tidak berapa sihat
semoga kita mendoakan agar mereka kembali sembuh..


Inilah Idola saya.. semangatnya dalam perniagaan dengan bakat yang dia ada.. ternyata membuahkan hasil.. Tahniah aflin..


Bulan ini saya nak lancarkan satu kempen.. JOM Ucap Tahniah.. JUT..
poster special untuk anda yang terlajak hebat dan membuatkan mata saya terbeliak bile tracking sales anda.. rata rata kemampuan luar biasa anda sangat mengujakan..


 Minggu ini banyak plak saya copy and paste poster ini.. sangat sangat mudah untuk minta butiran keahlian.. tak payah lagi saya nak susah susah mintak ic dan juga minta butiran diri ahli baru.. mudah kan.. !!



paling meletopppp kebabomm.. kempen CUCI rumah saya .. yang akan berlangsung hubung bulan ini.. dan kempen ini adalah kempen dimana siapa sahaja boleh datang dan melihat barang barang yang ada dirumah dengan harga yang sungguh berpatutan.. jomm!!!



ini poster yang mudah nak saya cerita.. tentang keahlian RM70 dan keahlian RM280.. bile mereka tengok poster ini.. sendiri faham.. dan dalam 10 orang yang masuk jadi ahli.. 9 daripadanya akan memilih tresure box.. sebab lebih berbaloi.. ahli RM70 pun free.. jimat kan..



siapa yang nak berjaya.. harus membuat kelainan pada dirinya dan tak boleh sama dengan orang lain.. walaupun barang yang diniagakan sama.. kaedah promosi yang dibuat haruslah lebih kreatif.. gunakan apa sahaja idea yang ada.. dan sangat sangat penting.. BEZA.. memang BERBEZA


 bulan ini.. saya berazam untuk mencapai sales RM500 ribu..  bulan januari saya pernah mencapai RM480k.. dan kali ini saya membuat come back.. semangat berkobar kobar makin menjadi jadi untuk mencari orang yang serius dalam berniaga


bulan ini.. laptop dan moto baru menjadi sasaran.. anda ??






4 poster yang saya buat ini dengan 4 warna yang berbeza.. pilih sahaja yang mana anda nak?...


 kempen rice dispenser pun dah datang lagi.. kali ini lebih murah dan hebat.. saya meramalkan.. team saya ramai yang akan dapat pool income .. insyallah.. chaiyokkkk



 senaman pagi seperti ini dapat melegakan stresss yang ada pada diri anda.. harus diingat.. senaman muka penting dalam menentukan keremajaan..







inilah kempen JUT untuk 4 orang yang berjaya.. Tahniah semuanya.. anda memeang hebat !!


gambar terakhir ini adalah gambar 3 tahun lepas dan gambar terkini.. gambar yang mengembalikan kenangan saya memulakan perniagaan,.. meneroka kemampuan diri dan mengutip hasil atas pelaburan 3 tahun lepas.. saya berharap ada dikalangan kita mengubah dan mencuba untuk berniaga..

mencuba adalah percuma !!


malam ini saya nak share something tentang perniagaan yang saya ceburi iaitu TUPPERWARE..

apakah rahsia yang membawa saya berjaya menubuhkan 1 team saya sendiri dan seterusnya melahirkan ramai usahawan Tupperware secara online dan berjaya..
dari cek komisen RM44 dan kini saya semakin mengorak langkah mendapat RM20 ribu sebulan..

alangkah indahnya.. jika anda yang memilikinya..??

3 tahun lepas.. saya berangan angan ini menjadi seperti "jesey" seorang perempuan cina yang menjadi orang kuat dalam advance sales.. saya perhatian caranya dan gayanya.. dan saya sedikit sebanyak menyelami.. apakah yang dikatakan.  kejayaan.. akhirnya saya dapat juga rahsianya..

saya mahu kongsikan kejayaan ini kepada rakan rakan dalam team POWER..

ada 5 Rahsia saya boleh sepantas kilat mendapat 4000 downline dalam masa 3 tahun.. dan mempunya 92 orang Director dan bergelar SED dengan pantas dan saya kira sayalah orang PERTAMA yang akan memecah tradisi.. Tanpa BCO atau stokis.. sama mampu menghasilkan jualan organisasi mencapai setengah JUTA dalam masa sebulan dan SED lelaki yang pertama di Malaysia yang mencapai SED dalam masa 3 tahun dan merupakan seorang lelaki ..

saya nak buktikan.. part time sahaja boleh mencapai gaji cek komisen sebanyak 30 ribu sebulan,.. dan saya nak buktikan yang LELAKI mampu juga berjaya seperti wanita dalam konteks kita kena gigih berusaha,,

jadi.. saya gariskan 5 RAHSIA.. Bagaimana saya BERJAYA

Tuesday, March 18, 2014

Tupperware Malaysia Online : Sharing Success Tips and Tupperware Marketing Strategy

salam semua..



sudah sekian lama saya tak berleter tentang tips dan strategi sejak saya sendiri tak berapa nak sihat.. jadi kali ini.. saya akan bongkarkan semuanya.. dan anda perlu hayati setiap inchi penceritaan saya.. dan semestinya akan berfikir tentang masa depan hidup anda..

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang