Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Tuesday, July 15, 2014

Rice Dispenser Tupperware Malaysia promosi terhebat RM260 sebelum harga ahli

Salam semua.. Peluang keemasan..
Sangat berbaloi dengan pembelian RD bulan kuli ini.. Dengan harga paling murah dan dapat hadiah lagi.. Jom serbu dan borong..














Tuesday, July 8, 2014

Jubliee 2014 : 5 sebab perlu hadir jubliee --> rahsia kejayaan saya dari jubliee

Salam ramadhan untuk semua..
Terpanggil utk bercerita tentang jubliee tahun ini.yang merupakan jublie kali ke 3 dan genap 4 tahun pada 28 ogos 2010 saya dilamar secara tak sengaja kedalam dunia tupperware dan sangat sedih.. kakak yang membawa saya tak dapat diselamatkan atas sebaba kurang info.. tapi tak apa lah.. benda dah sudah..

Saya bercerita pengalaman saya tentang jubliee.. sewaktu saya menyertai jublie yang pertama dulu.. saya hanya ada 5 orang sahaja.. dan sewaktu itu.. saya hanya mahukan untung dalam 500 sahaja sebulan dan melihat pendapatan mereka mencecah ribuan.. saya rasa mustahil utk dapat sebab saya kerje tupperware hanya sekadar part time dan sekadar suka suka..

Namun keseronokkan melanda bila melihat seorang demi seorang naik stage dan bersama sama trofi yang mereka pegang dan disitu mereka memberikan ucapan dan sangat sangat mengujakan bile mereka boleh berjaya dan kena tidak saya yang lebih DIVA dari mereka.. maaf.. terhover..

Dalam jublie.. ada dinner dan macam.macam acara.. yang sangat sangat mengujakan.. ada show dan ada training dan kata kata semangat.. bile tengok ramai yang rank up dan dapat award.. saya rasa sangat teruja dan saya berniat.. suatu hari nanti saya akan jadi seperti mereka.. hebat dan luar biasa..

Dan bila tahun 2013. Saya sendiri on stage dan dapat rank up sebagai AED.. semangat nak naik stage membuak buak dan saya menjulang trofi itu sebagai 1 lambang kejayaan.. alhamdulillah..  berkat sokongan semua.. saya berjaya juga. Inilah hadiah TEAM POWER kepada saya dan sangat sangat teruja teramat sangat bile ramai yang memberikan saya hadiah dan ingatan..

Jadi. Disinilah semangat saya bermula.. jika anda dah pergi jubliee anda akan rasai kehebatan dan penangannyer.. memang ia membuatkan kita rasa tak sabar nak rank up dan tak sabar nak jadi hebat dan berjaya.. jom.. labur RM225 anda untuk ke jubliee dan dapatkan rm10k team sales utk gala dinner yang ternyata hebat..

Jom..

Hubungi saya 0123993947

Monday, July 7, 2014

RICE DISPENCER TUPPERWARE : promotion paling hebat!!

Peluang TERHEBAT bulan ini.. dah la dapat gift cozy nest yang chantek.. dan kini.. harga pun meletopsss.. inilah masanya nasi yang anda makan.. bukan lagi bersuap ulat bubuk.. cukup cukuplah yer.. kalau tak.mampu.. usahakan dengan kutu.. kalau tak mampu.. jual 10 biji.. dapat 1 FREE..  dan sapat cashh pool lagik..  kalau bagi free pun tak nak.. saya surender... so.. siapa nak FREE???

Jom.call saya 0123993947

Celebration NEW Director Team Power Tupperware - 4 bulan untuk 25 orang director dan 10 orang fast track director 1 star

Tahniah kepada semua 35 orang yang bakal mendapat recognition di stokis pilihan anda masing2.. semoga anda terus success.. kepada anda yang masih tercari cari untuk buat side income .. inilah masanya.. jom sms atau whats app saya 0123993947 syamputra razali..

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang