Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, December 16, 2014

HONDA Civic FREE

Links to this post
salam.. saat yang sangat sangat mengujakan..
apa bila Tupperware menghadiahkan saya sebuah HONDA sebagai menghargai sumbangan saya dalam Tupperware
Terima kasih Tupperware..




















Jualan Kasih Sayang Sempena Ulangtahun Penubuhan TEAM POWER

Links to this post
salam semua..




bulan 12 adalah bulan yang mengimbau kenangan 4 tahun lepas saya bergelar DIQ dan januari 2011 saya dimahkotakan title director.
saat itu saya tiada siapa dan saya mencari dan mencari selama setahun apakah yang ada dalam tupperware brands malaysia ini..
ternyata.. try and error yang berhasil dengan penubuhan TEAM POWER sebagai 1 organisasi yang pertama terulung di Malaysia yang menjalankan perniagaan sepenuhnya secara ONLINE.
Team power semakin dikenali dan mempunya lebih 6000 orang setakat nov 2014 keahlian diseluruh Malaysia, brunei, singapura dan indonesia..

Team Power yang mempunya lebih 150 Director telah menggemparkan Malaysia dengan sales bulanan lebih RM500 ribu dan menjangkau ke SEJUTA ringgit. saya cukup teruja dengan komitmen director TEAM POWER yang melahirkan direcctor baru setiap bulan dan inilah dikatakan organisasi yang hebat dengan mempunyai lebih 300 orang recruite setiap bulan..

saya juga ingin berterima kasih kepada semua customer yang telah membeli dan berurusniaga dengan agen rangkaian TEAM POWER di seluruh Malaysia.

Atas sebab itu.. saya ingin memberikan anda semua 1 minggu untuk jualan ULANGTAHUN TEam POwer yang ke 3 ..

Untuk itu.. saya akan letakkan gambar yang saya ingin berikan kepada anda. first come first serve. saya sangat sangat menghargai sumbangan anda..

berikan WHATS APP anda dan saya akan hubungi anda.

call saya dengan segera 012-3993947









http://2.bp.blogspot.com/-DFqMI5LnC38/UPnQykBYSLI/AAAAAAAAC0s/lgu_VuPFIyE/s400/775041_462210673841456_1395507441_o.jpg



Sunday, December 14, 2014

Kejayaan adalah kemanisan

Links to this post

Salam semua..
Semja orang ingin berjaya dan semua orang nak berharta dan kaya..
Dan bile kita berharta dan kaya.. kita akan boleh membantu orang lain untuk lebih mengingati Allah. Kita ada masa nak sertai program agama dan kita akan boleh bersedekah dengan jayanyer.. kita akan lebih banyak beramal..

Ada orang kata.. kita kena ingat Tuhan dan akhirat.. jadi.. kita berniaga ini sebab nak ingat tuhan la.. ternyata.. kalau kita tak ada duit.. pergaduhan dan banyak benda akan berlaku.. bercerai.. macam macam masalahnya.. duit boleh bantu kita.. dan kita takkan lupa diri.. insyallah.

Inilaj kejayaan saya dan kemanisannyer setelah berusaha dan gigih seadanya...

Friday, December 12, 2014

Katalog Januari 2015 - Persiapan menghadapi tahun baru - JOM sertai Team Power

Links to this post
Salam semua..
Tajuk saya bukan saya nak publish katalog yer.. jangan salah faham..
saya cuma nak cakap.. katalog yang akan datang ini pastinya sangat diharapkan sebagai lembaran membuka tahun 2015 yang mana banyak sekali cabaran yang dianjurkan oleh pihak HQ
antaranya
1. TRIP Turki
2. Edu Plan
3. Party
4. RD rebate
5. macam macam lagi

paling best.. edu plan dan trip ke turki..
saya punya goals yang diberikan oleh HQ adalah 5 juta untuk 7 bulan.. insyallah.. saya akan sedaya upaya kearah itu..

jangan mengalah sebelum bertempur

saya yakin.. dengan pengalaman saya yang sudah masuk tahun ke 4 dan bangun .. merangkak dan berlari dengan kudrat sendiri.. namun,, saya hargai bebrapa orang yang membantu saya..

1. shireen tan dan mr ung
2. madam lay ping
3. michele
4. kak sahliah
5. pengasas TP
6. kawan kawan lain.. kak hasnah,, kak zura MJ.. Jem..
7. seluruh downline seluruh Malaysia

semua menyumbang kepada saya..

nyata.. jatuh bangun dalam bisness adalah ramuan dan rahsia saya

cuma saya nak share.. macam mana bile anda didalam keadaan nak putus asa..
anda rasa MALAS.. dan tak ada mood
anda rasa tak nak buat sebab penat.. dan bosan dan meletihkan

sangat sangat negetif dan anda akan rasa macam nak duit sekelepok datang.. dan anda nak bisness yang mudah.. dan senang dapat beribu ribu,.

memang perasaan itulah yang saya alami..

saya MALAS.. dan tak mahu

dan akhirnya.. saya sendiri sengsara..
saya kemudian berfikir balik..
bisness apa yang terbaik untuk kita buat?

bisness perumahan ??.. modal beribu
bisness MLM jual ubat kurus.. ?? nak kena cari gemok
nak main saham ?.. macam mana
nak jual nasi lemak.. kalau hujan macam mana..
macam macam saya fikir.. dan akhirnya.. saya bercakap pada diri,,

AKU AKAN ALL OUT 6 BULAN INI dan kemudian aku akan tengok hasilnya..

memang saya start buat all out.. buat web dan blog.. paste hari hari kat orang.. asal jumpa orang dok promote.. sampai dihina dan diperli dan diejek,. saya tetap ngan pendirian saya selama 6 bulan,,
dan selama 6 bulan saya semakin seronok.. biarpun komisen hanya 100-300 sahaja setiap bulan,..

saya mencari formula dari hari ke hari dan saya jumpa formula itu..

inilah saya nak share ngan anda disini.. kalau boleh kan best kalau saya jumpa anda sendiri..







jadik.. bile kita rasa down dan rasa lemah.. cepat cepat dapatkan UPLINE dan insan yang positif.. jangan sesekali bertanya dengan orang yang negetif.. kelak anda akan hancur..

last last,. orang yang hasut kita tu.. bile beras tak ada kat umah,. dia tak mungkin bagi,, jadik.. kita yang nak berjaya.. kita kena iktiyarkan macam mana nak dapat duit sampingan..

alhamdulillah.. pendapatan saya kini selepas 4 tahun sudah melebihi RM20 ribu sebulan..
jika anda ingin jadi seperti saya.. TOP UP semangat anda dan terus berjuang



saya memang senantiasa bersemangat.. sebab saya tahu.. siapa yang akan beri saya kekuatan kalau bukan kita.. saya ada juga kawan kawan dan downline yang berfikiran positif.. jumpa dan berbual ngan mereka.. aura yang baik akan bersama anda..

jadi.. untuk anda yang berada di ampang..
anda lah yang saya cari untuk sama sama berjaya.. saya tinggal diampang dan saya perlukan anda..
andalah yang saya cari..
jom datang ke stokis new nora dan berjumpa saya..
hubungi saya 012-3993947

ini perjalanan hidup semasa trip ke kunming.. sangat best



Wednesday, November 19, 2014

Directory BLOG Team Power

Links to this post
Assalammualaikum..
salam sejahtera..

hari ini,.. saya nak promo semua Blog warga TEAM POWER yang hebat dan luar biasa..
semestinya.. mereka semua menjalan perniagaan dengan menggunakan medium Blog untuk memperluaskan rangkaian niaga mereka..
JOM kita click blog mereka..



ini antara butiran Blog mereka. Jom hubungi mereka..

DIRECTORY BLOGGER TEAM POWER


1. 

Nama : Mukmin Hensem
Blog : http://jomtapauweh.blogspot.com
Lokasi anda : Sg.Petani-Gurun-Alor Setar/ Kuantan-Bentong

Phone : 013-9733779
fb : facebook.com/jomtapauweh


2.
Nama : Natasya Ahmad Ahpuat
Blog : http://tasyatupperwarestore.blogspot.com/
Lokasi anda : Selangor & Kuala Lumpur

Phone : 014 6016258
fb : https://www.facebook.com/tasya.tyco


3.
Nama : Tupperware Nurul Nadiah
Blog : http://mydeartupperware.blogspot.com
Lokasi anda : Kota Bharu - Kelantan / Kuala Terengganu - Terengganu

Phone : 018-980-7599
FB : Tupperware By Mummy Aqirash ~https://www.facebook.com/TupperwareKotaBharu


4.
Nama : Sharifah Aini
Blog : http://tupperwaremalaysiasale.blogspot.com
Lokasi : Bangi,Kajang,Cyberjaya,Putrajaya &1Malaysia

Hp: 013.331.3918
FB : Kairina Selections - https://www.facebook.com/Kairina.Selections


5.
Nama : Nur Shafida
Blog : www.tupperwarebrandsmalaysiatp.com

Lokasi anda : Selangor & Kuala Lumpur
Phone : 017-3621627
fb : Tupperware Shafida TP


6.
Nama :ABDUL SALAM AHMAD
Blog :http://enciktupperware.blogspot.com/

Lokasi anda :TEMERLOH, MENTAKAB, MARAN DAN KUANTAN
Phone :014-5061998
fb :https://www.facebook.com/thabrani.hijaziTP


7.


8.
9.
10.
11.

 

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang