Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, September 16, 2014

HARI MALAYSIA

Links to this post

Salam semua..
Hari Malaysia.. 16 sept jatuh hari selasa dan cuti sekolah dan semestinya.. jalan lengang.. sebab orang balik kampung dan meniti waktu malam.. dah mula jalan sesak sebab orang balik ke KL..

Pengalaman ke Kelantan sangat sangat berharga.. tak sangka boleh bawak kete ke kelantan dan makan angin ala ala jutawan gituew.. nak makan apa.. boleh aja..

Seramai 15 orang menerima rank up di majlis recognition di tok aman bali.. di pasir puteh .. dan Team power mendapat 1/6 dari jumlah tetamu yang hadir.. dan recognition dibuat selepas majlis

Dan hari ini.. saya sangat teruja membeli kasut baru dan berjalan jalan di ibu kota.. balik umah menggentel karipap pula.. memang sedap betul karipap ini..

Ptg tadi sempat ke pelancaran buku umar uzair di The school PJ.  Sangat best tempat tu dan mendapat inspirasi dari penulisan buku umar uzair.. insyallah.. akan muncul syamputra razali.. insyallah..

So.. kesimpulan.. eskk hari paling bz dengan class yg banyak dan nak setelkan post barang dan beli barang.. so.. jom kita tido dulu... selamat malam..

Wednesday, September 3, 2014

Shinning Star Team Power : Shafida Basori

Links to this post

Salam semua..
Malam ini saya nak memperkenalkan seorang shinning star dalam team power. Seorang suri rumah yang mahu nerjaya .. dan salam strateginya.. shafida dah berjaya melahirkan 4 orang 6 orang  1star director.. yang mana menjadikan shafida paling ramai melahirkan director iaitu 12 director dalam tahun 2014. Shafida juga bakal bergelar AED dan beliau mempunya strategi yang terbukti hebat dan mantap..  boleh hubungi shafida untuk anda yang ingin berjaya..

Jom

Kaunseling PERCUMA Tupperware Team Power : Untuk mereka yang ingin BERJAYA mengusir gundah dalam pejuangan

Links to this post
salam semua..
 dalam perjalanan untuk mengecapi kejayaan.. pasti banyak halangan yang kita harus tempoh dan kita harus lebih cekal dan gigih merempuhnya..

saya sudah lalui pelbagai onak duri dan saya mempunyai cadangan untuk memberikan anda untuk menyelesaikan masalah ini dan saya ingin menyeru anda yang ada masalah seperti

1. rasa down dan rasa nak give up.. sebab semua perkara dah buat tak tak jadi...
2. rasa macam salah strategi..
3. rasa macam semua tak kena.. tapi nak berjaya

oleh kerana begitu.. saya menyeru anda untuk merujuk saya.. insyallah .. kita akan diskuss dan cari jalan penyelesaian sehingga berjaya..





Hadiah untuk mak dan ayah : Komisen Tupperware Ogos 2014

Links to this post

Salam semua..
Esok adalah hari yang paling best.. sebab saya tak sabar nak buat suprise kepada mak dan ayah sebab mereka akan dapat 1 biji peti sejuk baru dan setelah 13 tahun saya belikan mereka peti sejuk yang lama sempena gaji dan bonus pertama kerja dengan MARA. Ingat lagi pergi kat seng heng dan beli TV dan peti sejuk sekaligus.. dan kini dah 13 tahun berlalu.. inilah hadiah sempena dapat bonus tupperware pula.. semua peti sejuk ini akan menjadi satu hadiah yang mereka suke.. sebab tengok peti sejuk yang lama pun dah sedih.. sebab nak tutup.pun dah longgar.. saya tak nak saya ader peti sejuk kat umah sendiri yang selesa.. tapi peti sejuk kat umah sedih.. so.. nak berjasa sikit kat mak..

Dan untuk bulan ogos 31.. saya sediakan 10 hadiah dan semua sudah dimiliki oleh 10 orang yang daftar pada 31 ogos. Alhamdulillah.. kini.. semakin ramai orang datang dan bertanya.. utk sertai.. dan mereka nak buat business.. syukur sangat.. dan saya akan sedaya upaya utk berikan didikan kepada mereka semua..

So.. untuk anda yang masih nak cari pendapatan sampingan.. jom sertai team power.. menjadikan tupperware sebagai perniagaan kita.. yeahhh

Jom

Tips mendapat recruite consultant Tupperware

Links to this post
Salam dan selamat sejahtera

Apa khabar semua
Ramai betul setelah sekian lama saya dah tak beri tips dan kini saya beri tips secara you tube. Saya ambil kesempatan untuk berleter dalam kete sehinggĂ kan lepas sebulan saya buat cara tu.. irfan kairi keluar plak ngan video dia dlm kete juga. Tak sangka irfan jutawan muda tu pun sangat sangat suke idea tu..

Saya pernah dulu bagi tips dlm blog namun ramai plak yang menyalah erti.. jadi saya mengambil keputusan untuk berika tips ini disalam whats app dengan team power sahaja
. Dan tindakkan ini sangat berkesan bila mana ramai yang All out.. 


Jadi.. kini saya nak.minta anda yang nak tanya tips.. hubungi saya yer.. saya nak buat 1 whats app yang focus kepada cara nak recruite itu.. secara jujur.. kini saya setiap hari mendapat recruite 5-6 orang.. dan saya merasakan .. lebih ramai orang masuk recruite dari orang beli barang..

JOm whats app saya





level bulan ini sangat comel


 

 

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang