Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, October 29, 2014

Katalog Tupperware November 2014

Links to this post

Salam semua..
Terima kasih sebab sudi click link yang ukup kontroversi ini. Saya memang suke upload awal dulu dulu dan suke menjadi orang yg pertama utk upload katalog.. dan kini saya sadari.. perniagaan perlu mengikut laras peraturan yang betul.

Saya juga sadari.. saya tak dpt apa apa pun faedah bile upload awal katalog yang kononnya boleh mendapat tempahan awal dari orang lain..

Tak ada maknanya kita nak melanggar peraturan dan kita nak untung yanh singkat. Kita kena respect peniaga yang lain dan kita juga kepada tahu.. belum habis bulan lagi.. kita kena fokus utk pulun habisan habisan katalog bulan oktober dan inilah rahsia orang berjaya..

Saya memohon maaf.. andai ada yang terasa dan juga tersentap.. anda yang dah rasa menggigil nak tengok juga katalog. Saya send whats app secara online katalog baru dan ini boleh bantu anda melepaskan mengidam itu.. whats app saya yer 012 399 3947

Selamat yer...



Baiklah.. menyambung entry kali ini saya nak kongsi kegembiraan bila mana banyak kejayaan saya kecapi bulan ini..

1. Saya dapat menghadiri kursua DR azizan osman iaitu IMKK yang betul2 thorbaik dan mengubah demensi kehidupan saya

2. Saya dapat merealisasikan impian dengan makan nasi beriani arab yang mana ayamnyer seekor besarrrr.. puas makan tak terkata..

3. Saya sangat tak sangka dapat brli.laptob APPLE.. iaitu mac pro dengan retina.. dengan harga yang berpatutan.. dan saya gunakan duit komisen utk membeli harta ini.. bulan lepas saya beli peti sejuk rm4k utk mak saya dan saya puas dengan itu..


Segalanya berubah bila mana saya telah mencapai tahap ini.. saya nak ucapkan terima kasih kepada Tupperware kerana memberikan kehidupan lebih bail setiap hari..

Syukur kwpada Allah atas limpah rezekinya yang sangat hebat.. 





Ini

Wednesday, October 8, 2014

Recognition : Rahsia kejayaan dan inilah pelaburan untuk Berjaya

Links to this post
salam semua..
ramai yang tak mampu nak spend something dengan downlinenyer sebab dia kata.. dia sendiri tak untung
namun.. bagi saya.. pelaburan itu penting dalam perniagaan yang mana merupakan MLM kepada kita..

apa pun saya nak ucap tahniah kepada Director yang hebat.. Shafida.. yang mampu menganjurkan hari recognition kepada downlinenya.. bukan itu sahaja.. pelbagai aktiviti dijalankan untuk memesrakan antara ahli..
jom lihat gambar ini..












































Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang